TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иницијатива за спас и обнова на салата "Партизан"

Скопје инфо - 16.01.2019

Општина Карпош иницираше работна средба во врска со салата „Наум Наумовски - Борче“ (Партизан), на која присутвуваа претставници од Владата на Република Македонија, Агенцијата за млади и спорт и Јавното претпријатие за стопанисување со спортските ...

Општина Карпош почнува иницијатива за спас на салата „Партизан"

Канал5 - 16.01.2019

Општина Карпош почнува иницијатива за спас на салата „Наум Наумовски – Борче" (Партизан) и враќање на стариот сјај на овој објект, информираат од Општината. На денешната работна средба на која присуствуваа претставници од Владата на РМ, Агенцијата ...

Општина Карпош со иницијатива за спас и обнова на спортската сала „Партизан“

ТВ21 - 16.01.2019

Општина Карпош иницираше работна средба во врска со салата „Наум Наумовски – Борче“ (Партизан), на која присутвуваа претставници од Владата на Република Македонија, Агенцијата за млади и спорт и Јавното претпријатие за стопанисување со спортските ...

Општина Карпош почнува иницијатива за спас на салата „Партизан”

Слободен Печат - 16.01.2019

Општина Карпош почнува иницијатива за спас на салата „Наум Наумовски – Борче” (Партизан) и враќање на стариот сјај на овој објект, информираат од Општината. На денешната работна средба на која присуствуваа претставници од Владата на РМ, Агенцијата ...