TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Крвав инцидент во Аеродром вечерва – Тодор Петров раскажува за случајот

Курир - 07.12.2017

Вечерва во 20часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во аеродром, каде кученод расата “ротфајлер” нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател. Во целост ви го пренесуваме фејсбук статусот на Тодор Петров ...

Крвав инцидент во Аеродром вечерва – Тодор Петров распали на “фејсбук”

Скопје24 - 07.12.2017

Вечерва во 20часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во аеродром, каде кученод расата “ротфајлер” нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател. Во целост ви го пренесуваме фејсбук статусот на Тодор Петров ...

Крвав инцидент во Аеродром вечерва – Тодор Петров раскажува за случајот

Press24 - 08.12.2017

Вечерва во 20часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во аеродром, каде кученод расата “ротфајлер” нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател. Во целост ви го пренесуваме фејсбук статусот на Тодор Петров ...

Крвав инцидент во Аеродром - Тодор Петров раскажува за случајот

Скопје инфо - 08.12.2017

Вечерва во 20 часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во Aеродром, каде кученод расата “ротфајлер” нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател. Во целост ви го пренесуваме фејсбук статусот на Тодор Петров ...

Кучиња ги изедоа скопјани, напад во Аеродром

Вечер - 08.12.2017

Вечерва во 20 часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во аеродром, каде кученод расата "ротвајлер" нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател. Во целост ви го пренесуваме фејсбук статусот на Тодор Петров ...

Крвав инцидент синоќа во Аеродром – Фејсбук статус на Тодор Петров

Маркукуле - 08.12.2017

Синоќа во 20 часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во Аеродром, каде куче од расата “ротфајлер” нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател. Во целост ви го пренесуваме фејсбук статусот на Тодор Петров ...

Куче гризело деца во Аеродром

МКД - 08.12.2017

Синоќа околу 20 часот во скопската населба Аеродром побеснето куче ротвајлер нападнало неколку деца и ги испокасало. Случајни минувачи успеале некако да спречат уште поголема трагедија. Еве што за настанот на својот фејсбук профил напиша синоќа ...