TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хумана кампања за помош на младите спортисти во Прилеп

Сител - 23.03.2019

Распродажба на производите за собирање средства за набавка на опрема за кадетите на ракометниот клуб „Прилеп 2010“, денеска во центарот на градот спроведе прилепската компанија „Комфи Ангел“.

Општествено-одговорни компании ги помагаат прилепските спортски клубови

Алфа - 23.03.2019

Незавидната положба во која подолго време се наоѓаат прилепските спортски клубови и неможноста сами да си ги решаваат проблемите, ја наметнува потребата спортот, задолжително, на различни начини, да мора да биде поддржуван од стопанствениците, смета ...

Хумана кампања за помош на младите спортисти во Прилеп

MTM - 23.03.2019

Распродажба на производите за собирање средства за набавка на опрема за кадетите на ракометниот клуб „Прилеп 2010", денеска во центарот на градот спроведе прилепската компанија „Комфи Ангел".

ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА КАМПАЊА: Се собираат парични средства за помош на младите спортисти

Вечер - 24.03.2019

Прилепската компанија „Комфи Ангел“ изврши распродажба на свои производи. Организаторите очекуваат да се соберат околу 10.000 евра со кои ќе биде набавена опрема за кадетите на ракометниот клуб „Прилеп 2010“ со цел да им се помогне на младите, идни ...