TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Напаѓачот кај Ајфеловата кула обвинет за убиство поврзано со тероризам

Макфакс - 07.12.2023

Осомничениот напаѓач од Париз, кој минатиот викенд уби едно лице во близина на Ајфеловата кула, е обвинет за убиство и обид за убиство во врска со терористичка организација, соопшти француското обвинителство за борба против тероризмот.

Терористот од Париз на суд: Не можев да ја поднесам Ајфеловата кула во бои на израелското знаме

Канал5 - 06.12.2023

Францускиот државјанин со иранско потекло Арманд Раџабпир-Мијандоаб денеска се појави пред судијата задолжен за терористички случаи, четири дена откако со нож избоде турист во Париз, во близина на Ајфеловата кула.

Напаѓачот кај Ајфеловата кула обвинет за убиство поврзано со тероризам

Опсервер - 07.12.2023

Осомничениот напаѓач од Париз, кој минатиот викенд уби едно лице во близина на Ајфеловата кула, е обвинет за убиство и обид за убиство во врска со терористичка организација, соопшти француското обвинителство за борба против тероризмот.

Напаѓачот кај Ајфеловата кула обвинет за убиство поврзано со тероризам

MTM - 07.12.2023

Осомничениот напаѓач од Париз, кој минатиот викенд уби едно лице во близина на Ајфеловата кула, е обвинет за убиство и обид за убиство во врска со терористичка организација, соопшти француското обвинителство за борба против тероризмот.

Напаѓачот кај Ајфеловата кула обвинет за убиство поврзано со тероризам

Скопје1 - 07.12.2023

Осомничениот напаѓач од Париз, кој минатиот викенд уби едно лице во близина на Ајфеловата кула, е обвинет за убиство и обид за убиство во врска со терористичка организација, соопшти француското обвинителство за борба против тероризмот.

Напаѓачот кај Ајфеловата кула обвинет за убиство поврзано со тероризам

Точка - 07.12.2023

Осомничениот напаѓач од Париз, кој минатиот викенд уби едно лице во близина на Ајфеловата кула, е обвинет за убиство и обид за убиство во врска со терористичка организација, соопшти француското обвинителство за борба против тероризмот.

Напаѓачот кај Ајфеловата кула e обвинет за убиство поврзано со тероризам

Нетпрес - 07.12.2023

Осомничениот напаѓач од Париз, кој минатиот викенд уби едно лице во близина на Ајфеловата кула, е обвинет за убиство и обид за убиство во врска со терористичка организација, соопшти француското обвинителство за борба против тероризмот.

Напаѓачот кај Ајфеловата кула обвинет за убиство поврзано со тероризам

Centar - 07.12.2023

Осомничениот напаѓач од Париз, кој минатиот викенд уби едно лице во близина на Ајфеловата кула, е обвинет за убиство и обид за убиство во врска со терористичка организација, соопшти француското обвинителство за борба против тероризмот.