TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Стоилковски: Изминаа шест месеци од кривичната пријава за злоупотреби на референдумот

Макфакс - 20.03.2019

Изминуваат шест месеци откако до Јавното обвинителство е доставена Кривична пријава за повеќе од 200 лица, претседатели, членови и нивни заменици на избирачки одбори, заради основано сомнение дека на референдумот на 30-ти септември минатата година ...

Стоилковски: Обвинителство шест месеци нема ништо преземено за пријавата за злоупотреба на над 50.000 гласови на ...

ММС - 20.03.2019

И по шест месеци откако ВМРО-ДПМНЕ поднесе кривична пријава за злоупотреба на над 50.000 гласови на референдумот за Договорот од Преспа, нема информација од Јавното обвинителство дали и што е преземено.

„Јавното обвинителство нема никаква реакција за кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ пред шест месеци ...

Курир - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, кој што ...

(Видео) Стоилковски: Изминаа шест месеци од кривичната пријава за злоупотреби на референдумот

24Инфо - 20.03.2019

Изминуваат шест месеци откако до Јавното обвинителство е доставена Кривична пријава за повеќе од 200 лица, претседатели, членови и нивни заменици на избирачки одбори, заради основано сомнение дека на референдумот на 30-ти септември минатата година ...

Стоилковски: Шест месеци ЈО не реагира по кривичната пријава на ВМРО-ДПМНЕ против Заев

+инфо - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, кој што ...

(ВИДЕО) Стоилковски: Изминаа шест месеци од кривичната пријава за злоупотреби на референдумот

А1 On - 20.03.2019

Изминуваат шест месеци откако до Јавното обвинителство е доставена Кривична пријава за повеќе од 200 лица, претседатели, членови и нивни заменици на избирачки одбори, заради основано сомнение дека на референдумот на 30-ти септември минатата година ...

Стоилковски: Шест месеци ЈО нема никаква реакција по кривичната пријава на ВМРО-ДПМНЕ против Зоран Заев

Вечер - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, кој што ...

Стоилковски: Јавното обвинителство остава сомнежи за криминогеност во очи на изборите

MTM - 20.03.2019

Изминуваат шест месеци откако до Јавното обвинителство е доставена Кривична пријава за повеќе од 200 лица, претседатели, членови и нивни заменици на избирачки одбори, заради основано сомнение дека на референдумот на 30-ти септември минатата година ...

Стоиловски: Шест месеци ЈО нема никаква реакција по кривичната пријава на ВМРО-ДПМНЕ против Зоран Заев

24Инфо - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, кој што ...

(Видео) Стоилковски: Јавното обвинителство остава сомнежи за криминогеност во очи на изборите

1tv - 20.03.2019

Изминуваат шест месеци откако до Јавното обвинителство е доставена Кривична пријава за повеќе од 200 лица, претседатели, членови и нивни заменици на избирачки одбори, заради основано сомнение дека на референдумот на 30-ти септември минатата година ...

Стоилковски: Шест месеци ЈО нема реакција по кривичната пријава на ВМРО-ДПМНЕ против Заев

Фокус - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, кој што ...

Стоилковски: Јавното обвинителство остава сомнежи за криминогеност во очи на изборите

Либертас - 20.03.2019

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ Изминуваат шест месеци откако до Јавното обвинителство е доставена Кривична пријава за повеќе од 200 лица, претседатели, членови и нивни заменици на избирачки одбори, заради основано сомнение дека на референдумот на 30-ти ...

Стоилковски: Шест месеци ЈО нема никаква реакција по кривичната пријава на ВМРО-ДПМНЕ против Зоран Заев

Канал5 - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев.

Стоилковски: Шест месеци молк за кривичната пријава за полнење кутии на референдумот

Скопје1 - 20.03.2019

Изминуваат шест месеци откако до Јавното обвинителство е доставена Кривична пријава за повеќе од 200 лица, претседатели, членови и нивни заменици на избирачки одбори, заради основано сомнение дека на референдумот на 30-ти септември минатата година ...

(Видео) Стоилковски: Шест месеци Јавното обвинителство без информации за кривичната пријава на ВМРО-ДПМНЕ против Заев

Макфакс - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, кој што ...

(Видео) Стоилковски: Изминаа шест месеци од кривичната пријава за злоупотреби на референдумот

Centar - 20.03.2019

Изминуваат шест месеци откако до Јавното обвинителство е доставена кривична пријава за повеќе од 200 лица, претседатели, членови и нивни заменици на избирачки одбори, поради основано сомнение дека на референдумот на 30 септември минатата година биле ...

Стоилковски: Шест месеци не се кажува што е со кривичната пријава против премиерот за поткуп во изборни цели

Скопје1 - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, кој што ...

Стоилковски: Шест месеци Јавното обвинителство без информации за кривичната пријава на ВМРО-ДПМНЕ против Заев

Точка - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, кој што ...

Стоилковски: Шест месеци ЈО нема никаква реакција по кривичната пријава на ВМРО-ДПМНЕ против Зоран Заев

Сител - 19.03.2019

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по Кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ против премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, кој што ...