TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Ја силував додека не умре, но никако не ми доаѓаше да повикам Брза помош“

Сител - 13.02.2018

На своите пријатели Брајан им испратил порака дека не знае дали девојката воопшто била жива додека тој свршувал во неа. Следното утро таа била мртва, а тој и ги скршил нозете за да ја стави во пластична кеса.

“Ја силував додека умираше, но не се осудив да повикам брза помош”

Сваштарник - 13.02.2018

На своите пријатели Брајан им испратил порака дека незнае дали девојката воопшто била жива додека ејакулирал во неа. Утрото веќе била мртва, а тој и ги скршил нозете зада ја вметне во пластична вреќа.

„Ја силував додека не умре, но никако не ми доаѓаше да повикам Брза помош“

iPortal - 13.02.2018

На своите пријатели Брајан им испратил порака дека не знае дали девојката воопшто била жива додека тој свршувал во неа. Следното утро таа била мртва, а тој и ги скршил нозете за да ја стави во пластична кеса.

„Ја силував додека не умре, но никако не ми доаѓаше да повикам Брза помош“

Скопје24 - 14.02.2018

На своите пријатели Брајан им испратил порака дека не знае дали девојката воопшто била жива додека тој свршувал во неа. Следното утро таа била мртва, а тој и ги скршил нозете за да ја стави во пластична кеса.