TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Репортер - 14.02.2018

Во една детска болница во Хјустон, Тексас, во САД, била извршена успешна операција на сијамски близначки родени во 2016 година. Операцијата била извршена пред еден месец, а сега 13-месечните бебиња се во добра здравствена состојба.

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки...

Н.Македонија - 14.02.2018

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот.

(ВИДЕО) Во Америка успешно раздвоени сијамски близначки!

Екран - 14.02.2018

Сијамските близначки биле споени во делот на градниот кош и стомакот… Во една детска болница во Хјустон, Тексас, во САД, била извршена успешна операција на сијамски близначки родени во 2016. година.

ВИДЕО: Успешно раздвоени сијамски близначки кои беа споени во градниот кош и стомакот

Курир - 14.02.2018

Операцијата е извршена пред точно еден месец и се покажа успешна, односно 13-месечните бебиња се во добра здравствена состојба. Засега лекарите не соопштуваат повеќе детали. Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски ...

Радост во семејството на Џил и Мајкл, успешно раздвоени нивните сијамски близначки

Сител - 14.02.2018

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец и се покажа успешна, односно 13-месечните бебиња ...

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

CivilMedia - 14.02.2018

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец и се покажа успешна, односно 13-месечните бебиња ...

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки (ВИДЕО)

+инфо - 14.02.2018

Операцијата е извршена пред точно еден месец и се покажа успешна, односно 13-месечните бебиња се во добра здравствена состојба. Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година.

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Слободен Печат - 14.02.2018

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец и се покажа успешна, односно 13-месечните бебиња ...