TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Излезе првата видеонајава од филмот на Омер и Дефне

Репортер - 06.10.2017

На 10 ноември во Турција ќе се прикажува премиерата на филмот „Те молам, не оди“, со турската актерска двојка Бариш Ардуч и Елцин Сангу. Актерите на социјалните мрежи веќе ја ставија и првата видеонајава за филмот, од која се гледа дека станува збор ...

Омер и Гузепе Озај ја прекинаа врската

Репортер - 06.10.2017

Турскиот актер Бариш Ардуч ја раскинал свршувачката со Гузепе Озај, пишуваат турските медиуми. Таа не се појавила ни на сетот на снимањето на новата турска серија „Делиха2“ . Причината наводно била нејзината љубомора поради новиот филм кој актерот, ...

(ВИДЕО) Многу романтични сцени: Погледнете го првото видео од новиот филм со Дефне и Омер!

Вистина.мк - 06.10.2017

На 10-ти ноември во Турција ќе се случи премиерата на филмот „Те молам не оди“, со турската актерска двојка Бариш Ардуч и Елцин Сангу. Актерите на социјалните мрежи веќе го прикачија и првиот видео тизер со најавата за филмот од која можете да ...

Бариш ја откачи Ѓупсе?

Република - 06.10.2017

Познато е дека турскиот убавец Бариш Ардуч работи на новиот филм во колешката Елцин Сангу, насловен „Те молам не оди“. Тие често објавуваат фотографии во кои се прегрнати, а во исто време и неговата свршеница Гупсе Озај го започна снимањето на ...

Видео: Погледнете како изгледаат Омер и Дефне во новата серија

Press24 - 06.10.2017

На 10 ноември во Турција ќе се прикажува премиерата на филмот „Те молам не оди“, со турската актерска двојка Бариш Ардуч и Елцин Сангу. Актерите на социјалните мрежи веќе го прикачија и првиот видеотизер со најавата за филмот од која се гледа дека ...

ПУКНА ТИКВАТА: Омер ја раскина свршувачката поради Дефне?

Exclusive.mk - 06.10.2017

Турскиот актер Бариш Ардуч ја раскинал свршувачката со Гузепе Озај, пишуваат турските медиуми. Таа не се појавила ни на сетот на снимањето на новата турска серија „Делиха2“ . Причината наводно била нејзината љубомора поради новиот филм кој актерот, ...

Ќе ви се допадне, првото видео од новиот филм со Дефне и Омер! (Видео)

Република - 06.10.2017

На 10-ти ноември во Турција ќе се случи премиерата на филмот „Те молам не оди“, со турската актерска двојка Бариш Ардуч и Елцин Сангу. Актерите на социјалните мрежи веќе го прикачија и првиот видео тизер со најавата за филмот од која можете да ...

Пукна тиквата: Омер ја откачи Гупсе?!

Сител - 06.10.2017

Познато е дека турскиот убавец Бариш Ардуч работи на новиот филм во колешката Елцин Сангу, насловен „Те молам не оди“. Тие често објавуваат фотографии во кои се прегрнати, а во исто време и неговата свршеница Гупсе Озај го започна снимањето на ...

Ќе ви се допадне, првото видео од новиот филм со Дефне и Омер! (Видео)

Среќа.mk - 06.10.2017

На 10-ти ноември во Турција ќе се случи премиерата на филмот „Те молам не оди“, со турската актерска двојка Бариш Ардуч и Елцин Сангу. Актерите на социјалните мрежи веќе го прикачија и првиот видео тизер со најавата за филмот од која можете да ...

Бариш ја откачи Ѓупсе?

Среќа.mk - 06.10.2017

Познато е дека турскиот убавец Бариш Ардуч работи на новиот филм во колешката Елцин Сангу, насловен „Те молам не оди“. Тие често објавуваат фотографии во кои се прегрнати, а во исто време и неговата свршеница Гупсе Озај го започна снимањето на ...

Многу романтични сцени: Погледнете го првото видео од новиот филм со Дефне и Омер!

Сител - 06.10.2017

На 10-ти ноември во Турција ќе се случи премиерата на филмот „Те молам не оди“, со турската актерска двојка Бариш Ардуч и Елцин Сангу. Актерите на социјалните мрежи веќе го прикачија и првиот видео тизер со најавата за филмот во кој можете да ...