TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ален Делон: Ја мразам епохава, сè е лажно

+инфо - 12.01.2018

Само парите се важни. Цел ден слушаме за злосторства. Знам дека ќе го напуштам овој свет без жалење, рекол 82-годишниот актер. Еден од најславните француски актери, Ален Делон, вели дека од овој свет ќе отиде без жалење, во интервју објавено во ...

Ален Делон: Ќе го оставам овој свет без жалење

Локално - 12.01.2018

Еден од најпознатите актери во Франција, Ален Делон, потврди дека ќе си оди “надвор од овој свет без жалење” во едно интервју објавено во специјалното издание на Парискиот натпревар посветен на 60- годишнината од неговата кариера.

(ФОТО) Од овој свет заминува без жалење:„Ја мразам ова епоха, ми се повраќа од неа!“

Екран - 12.01.2018

Ален Делон дал интервју кое многумина растажило… Еден од најславните француски глумци, Ален Делон, во интервјуто дадено на францускиот магазин Paris Match, дадено по повод 60. години кариера, тврди дека од овој свет ќе си замине „без жалење“.

Ален Делон: Ми се гади од времето во кое живееме, се е лажно и само парите се важни

еМагазин - 12.01.2018

Француската филмска ѕвезда Ален Делон вели дека светот дотолку му здодеал, што би бил среќен веднаш да го напушти, но би сакал и неговото куче да појде со него. - Го мразам времето во кое живееме, ми се гади од него...

"Ја мразам оваа епоха, ќе заминам од овој свет без жалење..."

Вечер - 11.01.2018

"Живото повеќе не ми носи ништо.Се сум доживеал, сум видел се. Но најмногу што мразам е оваа епоха... Еден од најславните француски глумци на сите времиња - Ален Делон во интервју објавено во специјалнен број на француското спосание Пари Мач, ...

Ален Делон проговори за својата смрт: „Ќе си одам од овој свет, без да ми е жал за него!„

Локално - 11.01.2018

Еден од најпознатите француски актери, Ален Делон, тврди дека го напушта овој свет без жалење. Ова тој го кажа во интервјуто за списанието “Пари мач” во врска со шеесетт годишнината од почетокот на неговата кариера.

Ален Делон: Би си заминал веднаш од овој свет без жалење

24 Вести - 12.01.2018

Француската филмска ѕвезда Ален Делон вели дека светот дотолку му здодеал, што би бил среќен веднаш да го напушти, но би сакал и неговото куче да појде со него. „Го мразам времето во кое живееме, ми се гади од него...