TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Три навики на среќните луѓе

Сител - 15.04.2019

Кинезите помалку страдаат од рак, депресија, астма и туберкулоза, а тајната за тоа е среќата, пишува бугарскиот портал „Жената“. Кога се чувствувате вознемирено, одредени правила, принципи и навики можат да Ве направат посреќна личност, но и да ги ...

Три навики на среќните луѓе

Опсервер - 15.04.2019

2. Контролирајте ги чувствата Американскиот невробиолог Алекс Корб тврди дека најголемиот непријател на човекот е неговиот мозок. Секоја емоција се активира во одреден дел од нашиот мозок.

Три навики на среќните луѓе

А1 On - 15.04.2019

Кинезите помалку страдаат од рак, депресија, астма и туберкулоза, а тајната за тоа е среќата, пишува бугарскиот портал „Жената“. Кога се чувствувате вознемирено, одредени правила, принципи и навики можат да Ве направат посреќна личност, но и да ги ...

Три навики на среќните луѓе

Либертас - 15.04.2019

2. Контролирајте ги чувствата Американскиот невробиолог Алекс Корб тврди дека најголемиот непријател на човекот е неговиот мозок. Секоја емоција се активира во одреден дел од нашиот мозок.

Три навики на среќните луѓе

Бриф - 15.04.2019

Кинезите помалку страдаат од рак, депресија, астма и туберкулоза, а тајната за тоа е среќата, пишува бугарскиот портал „Жената“. Кога се чувствувате вознемирено, одредени правила, принципи и навики можат да Ве направат посреќна личност, но и да ги ...

Навики за да бидете среќни

+инфо - 15.04.2019

Американскиот невробиолог Алекс Корб тврди дека најголемиот непријател на човекот е неговиот мозок. Секоја емоција се активира во одреден дел од нашиот мозок. Задоволството е можеби најсилна од нив, многу посилна од чувството на срам, гордост и вина.

Три навики на среќните луѓе

MakPress - 15.04.2019

Кинезите помалку страдаат од рак, депресија, астма и туберкулоза, а тајната за тоа е среќата, пишува бугарскиот портал „Жената“. Кога се чувствувате вознемирено, одредени правила, принципи и навики можат да Ве направат посреќна личност, но и да ги ...