TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

18 години од терористичките напади во САД, крводарителска акција во амбасадата на САД

Сител - 11.09.2019

Амбасадорката Брнз денеска, и самата, со донирање крв, се приклучи на крводарителската акција организирана по повод 11 септември. Традиционално, американската амбасада на овој датум со дарување крв го одбележува ден кога терористите на Ал КАеда ги ...

Хуманитарна акција за донирање крв и храна во амбасадата на САД во сеќавање на жртвите од нападите на 11 септември 2001

Сакам да кажам - 11.09.2019

Хуманитарна акција за донирање храна и крв денес во амбасадата на САД се одржува по 11 пат, заедно со Црвениот крст и Институтот за трансфузиона медицина. Американската амбасадорка Кејт Брнз, која и сама донираше крв, повика на вклучување во ...

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Макфакс - 11.09.2019

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, заедно со тим од Општината се приклучија кон денешната крводарителска акција што се одржа во Американската амбасада. Оваа акција беше организирана по повод Американскиот национален ден на служба и ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

Независен - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

18 години од терористичките напади во САД, крводарителска акција во амбасадата на САД

4NEWS - 11.09.2019

Амбасадорката Брнз денеска, и самата, со донирање крв, се приклучи на крводарителската акција организирана по повод 11 септември. Традиционално, американската амбасада на овој датум со дарување крв го одбележува ден кога терористите на Ал КАеда ги ...

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

24Инфо - 11.09.2019

Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, заедно со тим од Општината се приклучија кон денешната крводарителска акција што се одржа во американската амбасада. Оваа акција беше организирана по повод американскиот национален ден на служба и ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

24Инфо - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11-ти септември

Точка - 11.09.2019

Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, заедно со тим од Општината се приклучија кон денешната крводарителска акција што се одржа во американската амбасада. Оваа акција беше организирана по повод американскиот национален ден на служба и ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

ММС - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Градоначалникот Марин даруваше крв во чест на жртвите од 11 септември

Скопје1 - 11.09.2019

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, заедно со тим од Општината се приклучија кон денешната крводарителска акција што се одржа во Американската амбасада. Оваа акција беше организирана по повод Американскиот национален ден на служба и ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

Опсервер - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Крводарителска акција во Американската амбасада

Вечер - 11.09.2019

По повод Американскиот национален ден на служба и сеќавање во чест на жртвите, преживеаните и сите што помогнаа во справувањето со последиците од нападите на 11 септември 2001 година, се организираше крводарителскаа акција во Американската амбасада.

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

Канал5 - 11.09.2019

Преку оваа акција на служење на заедницата, донаторите ќе му помогнат на Црвениот крст да ги надополни резервите од крв и да обезбеди храна за загрозените семејства за претстојната зима. Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

Слободен Печат - 11.09.2019

Преку оваа акција на служење на заедницата, донаторите ќе му помогнат на Црвениот крст да ги надополни резервите од крв и да обезбеди храна за загрозените семејства за претстојната зима Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

Нетпрес - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

Скопје инфо - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

CivilMedia - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст

Р.С.Европа - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Спасовски се приклучи на крводарителската акција во Амбасадата на САД

iPortal - 11.09.2019

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, денеска се приклучи на крводарителската акција организирана од Амбасадата на САД. -Денеска се приклучив на крводарителска акција во просториите на Амбасадата на САД организирана во рамки на ...

Хуманитарна акција на Црвениот крст на град Скопје и Амбасадата на САД

MTM - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

iPortal - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

1tv - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје организираат хуманитарна акција

MakPress - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Канал5 - 11.09.2019

Веќе 11 години Амбасадата на САД во Скопје заедно со колегите и пријателите од цела Северна Македонија ја организираат оваа крводарителска акција, и акција за собирање прехрамбени продукти, а бројката на учесници постојано се зголемува.

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Локално - 11.09.2019

Во рамки на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во ...

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Опсервер - 11.09.2019

Во рамки на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во ...

(Фото) Почит за жртвите од 11 септември: Амбасадорката Брнз даде крв

Независен - 11.09.2019

Во рамки на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во ...

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

МКД - 11.09.2019

Во рамки на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во ...

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

Нова ТВ - 11.09.2019

Во рамки на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во ...

Хуманитарна акција на амбасадата на САД и Црвениот крст на Град Скопје

Курир - 11.09.2019

Амбасадата на САД во земјава, во соработка со Црвениот крст на град Скопје и со Институтот за трансфузиона медицина денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехранбени продукти, за да го одбележи Американскиот Национален ден ...

Единаесетта хуманитарна акција на Амбасадата на САД и Црвениот крст

MakPress - 11.09.2019

Во рамки на одбележувањето на Американскиот Национален ден на служба и сеќавање, а во чест на жртвите, преживеаните и сите оние кои помогнаа во справување со последиците од терористичките напади на 11 септември, Амбасадата на САД во земјава, во ...