TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонија се приклучува на проектот „Европски денови на културното наследство 2019“

МКД - 19.03.2019

Нашата земја од оваа година се приклучува кон реализација на проектот „Европски креатори на културно наследство". Проектот се реализира од 11 март до 14 мај 2019 година. Музејот на Република Северна Македонија ги повикува сите деца и млади луѓе од ...

Европски денови на културното наследство 2019

ММС - 19.03.2019

Нашата земја од оваа година се приклучува кон реализација на проектот „Европски креатори на културно наследство”. Проектот се реализира од 11 март до 14 мај 2019 година. Музејот на Република Северна Македонија ги повикува сите деца и млади луѓе од ...

Европски денови на културното наследство 2019

+инфо - 19.03.2019

Нашата земја од оваа година се приклучува кон реализација на проектот „Европски креатори на културно наследство“. Проектот се реализира од 11 март до 14 мај 2019 година. Музејот на Република Северна Македонија ги повикува сите деца и млади луѓе од ...

Европски денови на културното наследство 2019

А1 On - 19.03.2019

Нашата земја од оваа година се приклучува кон реализација на проектот „Европски креатори на културно наследство“. Проектот се реализира од 11 март до 14 мај 2019 година. Музејот на Република Северна Македонија ги повикува сите деца и млади луѓе од ...

Европски денови на културното наследство 2019

Опсервер - 19.03.2019

Нашата земја од оваа година се приклучува кон реализација на проектот „Европски креатори на културно наследство“. Проектот се реализира од 11 март до 14 мај 2019 година. Музејот на Република Северна Македонија ги повикува сите деца и млади луѓе од ...

Европски денови на културното наследство 2019

MTM - 20.03.2019

Нашата земја од оваа година се приклучува кон реализација на проектот „Европски креатори на културно наследство“. Проектот се реализира од 11 март до 14 мај 2019 година. Музејот на Република Северна Македонија ги повикува сите деца и млади луѓе од ...

Европски денови на културното наследство 2019

Република - 20.03.2019

Европските денови на културното наследство претставуваат нajшироко прифатен партиципативен културен настан којшто го споделуваат граѓаните на Европа. Низ повеќе од 50000 настани што се организираат на годишно ниво во пеесетте земји – потписнички на ...