TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делегација на СДСМ положи цвеќе на споменикот на Кузман Јосифовски Питу

МКД - 25.02.2024

Партиска делегација на СДСМ предводена од претседателот Димитар Ковачевски, заедно со потпретседателот Стефан Богоев и секретарот за меѓународна соработка Бојан Маричиќ денеска оддадоа почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски ...

СДСМ оддаде почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски – Питу

Бриф - 25.02.2024

Партиска делегација на СДСМ предводена од претседателот Димитар Ковачевски, заедно со потпретседателот Стефан Богоев и секретарот за меѓународна соработка Бојан Маричиќ денеска оддадоа почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски ...

СДСМ оддаде почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски Питу: Аманетот на НОБ ќе го исполниме

А1 On - 25.02.2024

Партиска делегација на СДСМ предводена од претседателот Димитар Ковачевски, заедно со потпретседателот Стефан Богоев и секретарот за меѓународна соработка Бојан Маричиќ денеска оддадоа почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски ...

СДСМ оддаде почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски Питу: Аманетот на НОБ ќе го исполниме

ТВ21 - 25.02.2024

Партиска делегација на СДСМ предводена од претседателот Димитар Ковачевски, заедно со потпретседателот Стефан Богоев и секретарот за меѓународна соработка Бојан Маричиќ денеска оддадоа почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски ...

СДСМ оддаде почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски Питу

Локално - 25.02.2024

Партиска делегација на СДСМ предводена од претседателот Димитар Ковачевски, заедно со потпретседателот Стефан Богоев и секретарот за меѓународна соработка Бојан Маричиќ денеска оддадоа почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски ...

СДСМ оддаде почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски Питу: Аманетот на НОБ ќе го исполниме

4NEWS - 25.02.2024

Партиска делегација на СДСМ предводена од претседателот Димитар Ковачевски, заедно со потпретседателот Стефан Богоев и секретарот за меѓународна соработка Бојан Маричиќ денеска оддадоа почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски ...

Делегација на Град Скопје положи свежо цвеќе пред споменикот на Кузман Јосифовски Питу

Локално - 25.02.2024

По повод одбележувањето на 80-годишнината од загинувањето на Кузман Јосифовски Питу, делегација на Град Скопје положи свежо цвеќе пред споменикот на овој голем македонски народен херој, соопштуваат од Град Скопје.

СДСМ оддаде почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски Питу

Канал5 - 25.02.2024

Аманетот на НОБ ќе го исполниме Партиска делегација на СДСМ предводена од претседателот Димитар Ковачевски, заедно со потпретседателот Стефан Богоев и секретарот за меѓународна соработка Бојан Маричиќ денеска оддадоа почит на ликот и делото на ...

СДСМ оддаде почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски – Питу

Во Центар - 25.02.2024

Партиска делегација на СДСМ предводена од претседателот Димитар Ковачевски, заедно со потпретседателот Стефан Богоев и секретарот за меѓународна соработка Бојан Маричиќ денеска оддадоа почит на ликот и делото на народниот херој Кузман Јосифовски ...