TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рецензија Што е подобро - Bluetooth слушалки или слушалки со кабел

Телефони.мк - 28.01.2020

Можеби мислите дека Bluetooth слушалките се иднината, но изгледа дека пред нив претстои долг период додека да го достигнат квалитетот на звукот што го нудат стандардните слушалки. Bluetooth слушалките се пријатни, но и се повеќе потребни затоа што ...

Новите премиум безжични слушалки Huawei FreeBuds 3 достапни на македонскиот пазар

USB - 28.01.2020

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки Huawei FreeBuds 3 со нов интелигентен звук со помош на Huawei Kirin A1 чипот. Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци.

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 во Македонија

Црнобело - 28.01.2020

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 со нов интелигентен звук со помош на Huawei Kirin A1 чипот. Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци.

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 во Северна Македонија

Опсервер - 28.01.2020

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 со нов интелигентен звук со помош на Huawei Kirin A1 чипот. Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци.

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 во Македонија

Smartportal - 28.01.2020

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 со нов интелигентен звук со помош на Huawei Kirin A1 чипот Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци.

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 во Северна Македонија

Фактор - 28.01.2020

Започна продажбата на новитепремиум безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 со нов интелигентен звук со помош на Huawei Kirin A1 чипот. Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци.

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 во Северна Македонија

Женски магазин - 28.01.2020

Започна продажбата на новитепремиум безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 со нов интелигентен звук со помош на Huawei Kirin A1 чипот. Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци.

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 во  Северна Македонија

Екран - 28.01.2020

Започна продажбата на новитепремиум безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 со нов интелигентен звук со помош на Huawei Kirin A1 чипот. Kirin A1е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци.

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 во Северна Македонија

Локално - 28.01.2020

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 со нов интелигентен звук со помош на Huawei Kirin A1 чипот. Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци.

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 во Северна Македонија

Centar - 28.01.2020

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 со нов интелигентен звук со помош на Huawei Kirin A1 чипот. Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци.

Huawei Freebuds 3 сега се на продажба и во Македонија

Телефони.мк - 28.01.2020

Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци. Тие се дел од новата аудио стратегија на компанијата насочена кон премиум аудио пазарот. Безжичните слушалки имаат исклучителна технологија за дигитална обработка на ...

Започна продажбата на новите премиум безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 во Северна Македонија

Stylist - 29.01.2020

Kirin A1 е првиот чип на Huawei кој е специјално дизајниран за пазарот на додатоци. Тие се дел од новата аудио стратегија на компанијата насочена кон премиум аудио пазарот. Безжичните слушалки имаат исклучителна технологија за дигитална обработка на ...