TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Настинатиот Бајден: Секој ден се тестирам

Фокус - 03.12.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска со засипнат глас и со неколку кашлици одржа говор за економијата, што ги поттикна новинарите да го прашаат за неговото здравје. Бајден изјави дека има настинка, откако, како што рече, стапил во контакт со ...

Зарипнатиот Џо Бајден ја загрижи нацијата: „Настинката ја префатив од внук ми кој сака да ми дава бакнежи“

Во Центар - 03.12.2021

Американскиот претседател Џо Бајден во петокот рече дека неговиот зарипнат глас е „последица на настинка“ што го добил во контакт со неговиот внук, додавајќи дека секој ден се тестирал на Ковид-19.

Настинатиот Бајден: Секој ден се тестирам

Либертас - 03.12.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска со засипнат глас и со неколку кашлици одржа говор за економијата, што ги поттикна новинарите да го прашаат за неговото здравје. Бајден изјави дека има настинка, откако, како што рече, стапил во контакт со ...

Бајден: Гласот ми е засипнат поради настинка, сè е во ред(ВИДЕО)

Денар - 03.12.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска рече дека неговиот засипнат глас е последица на настинка што настапила по контакт со внукот и додаде дека секој ден се тестира на Ковид-19. Тој денеска одржа говор за економијата со заспинат глас и имаше ...

Настинатиот Бајден: Секој ден се тестирам

Нетпрес - 03.12.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска со засипнат глас и со неколку кашлици одржа говор за економијата, што ги поттикна новинарите да го прашаат за неговото здравје. Бајден изјави дека има настинка, откако, како што рече, стапил во контакт со ...

Бајден: Секој ден се тестирам за Ковид 19

Курир - 03.12.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска со засипнат глас и со неколку кашлици одржа говор за економијата, што ги поттикна новинарите да го прашаат за неговото здравје. Бајден изјави дека има настинка, откако, како што рече, стапил во контакт со ...

БАЈДЕН: Настинат сум, секој ден се тестирам и негативен сум!

Денешен - 03.12.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска со засипнат глас и со неколку кашлици одржа говор за економијата, што ги поттикна новинарите да го прашаат за неговото здравје. Бајден изјави дека има настинка, откако, како што рече, стапил во контакт со ...

Бајден секој ден се тестира за Ковид 19

Lider - 03.12.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска со засипнат глас и со неколку кашлици одржа говор за економијата, што ги поттикна новинарите да го прашаат за неговото здравје. Бајден изјави дека има настинка, откако, како што рече, стапил во контакт со ...