TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стопанска Банка започна исплата на парични средства од социјална, детска и цивилна заштита

Пари - 04.05.2021

Стопанска банка АД – Скопје информираме дека на 4. 5. 2021 (вторник) ќе се изврши процесирање на паричните средства за социјална, детска и цивилна заштита, при што за клиентите – корисници на дебитни картички , средствата ќе бидат веднаш достапни за ...

Почнува исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за април

ММС - 04.05.2021

Денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. За ова информираа од Министерството за труд и социјална политика, од каде наведуваат дека корисниците на парични права ...

Денес започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Локално - 04.05.2021

Денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. Од Министерството за труд и социјална политика информираа дека корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна ...

Денес и утре исплата на социјалната помош за април

Gostivarpress.mk - 04.05.2021

Започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година, соопшти Министерството за труд и социјала. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат ...

Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Кумановски м. - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

ТВ21 - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ...

Денеска и утре исплата на социјална, детска и цивилна заштита

Фактор - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за април 2021 година. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

MTM - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец април. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат готовина на ...

Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Frontline - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Вечер Прес - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Бриф - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Lider - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Точка - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец април. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат готовина на ...

Денес започнува исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

МКД - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец април 2021 година. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Независен - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Опсервер - 04.05.2021

– Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Канал5 - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

Почнува исплатата на социјална помош и детски додаток за април

Kumanovo News - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Нова ТВ - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Centar - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска почна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец април. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат готовина на ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

Скопје24 - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

МТСП: Во тек е исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита

MakPress - 04.05.2021

Министерството за труд и социјална политика информира дека е почната исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита (сите парични прaва) за месец април 2021 година. -Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе ...

НЛВ Банка по азбучер редослед ќе врши исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Пари - 03.05.2021

НЛБ Банка ги известува своите клиенти дека паричната помош од социјална и детска заштита ќе ја исплати на 4- ти мај (вторник) . Во насока на поголема заштита и намалување на гужвите во експозитурите, од 4.5.2021 година, клиентите ќе можат ги ...