TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гостивар: МОН ги враќа директорите во училиштатата кои Таравари ги разреши

ТВ21 - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.

Промени на директорските места во неколку училишта на подрачјето на Гостивар

Gostivarpress.mk - 16.03.2018

Откако второстепената комисија ги укина именувањата на директори во повеќе училишта на подрачјето на општина Гостивар, кои беа направени од градоначалникот Арбен Таравари, Министерството за образование ќе ги врати претходните директори или ќе ...

Таравари најави започнување на шест инфраструктурни проекти

А1 On - 16.03.2018

Започнаа работите за целосна реконструкција на големиот градски парк во Гостивар. За да ги проследи одблизу работите, на самото место излезе градоначалникот Арбен Таравари, кој при оваа прилика најави дека наскоро ќе започне и асфалтирањето на пет ...

Таравари најави започнување шест инфраструктурни проекти

Макфакс - 16.03.2018

Започнаа градежните работи за целосна реконструкција на градскиот парк во Гостивар. Министерот Арбен Таравари, кој изврши увид на почетокот на градежните работи, најави дека набргу ќе започне и асфалтирањето на пет улици на подрачјето во општина ...

Гостивар: МОН ги враќа директорите во училиштатата кои Таравари ги разреши

Курир - 16.03.2018

Од МОН појаснуваат дека наскоро сменетите директори треба да се вратат на претходните работните места. Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку ...

Таравари најави започнување на шест инфраструктурни проекти

Точка - 16.03.2018

Започнаа градежните работи за целосна реконструкција на градскиот парк во Гостивар. Министерот Арбен Таравари кој изврши увид на почетокот на градежните работи, најави дека наскоро ќе започне и асфалтирањето на пет улици на подрачјето во општина ...

МОН ги враќа директорите во училиштата кои Таравари ги разреши

+инфо - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.

Започнување на шест инфраструктурни проекти најави Таравари

Денар - 16.03.2018

Започнаа градежните работи за целосна реконструкција на градскиот парк во Гостивар. Градоначалникот Арбен Таравари кој изврши увид на почетокот на градежните работи, најави дека наскоро ќе започне и асфалтирањето на пет улици на подрачјето во ...

Гостивар: МОН ги враќа директорите во училиштатата кои Таравари ги разреши

А1 On - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.

Гостивар: МОН ги враќа директорите во училиштатата кои Таравари ги разреши

Press24 - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.

Гостивар: МОН ги враќа директорите во училиштатата кои Таравари ги разреши

Алсат-М - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.

МОН ги враќа директорите во училиштата кои Таравари ги разреши...

Н.Македонија - 16.03.2018

МОН ги враќа директорите во училиштата кои Таравари ги разреши Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински учлишта во Гостивар кои ги спроведе ...

Гостивар: МОН ги враќа директорите во училиштатата кои Таравари ги разреши

Орбис - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.

Министерството ќе ги врати директорите на училиштата кои ги избрка Таравари

Независен - 16.03.2018

Министерството за образование и наука ќе ги врати на старите позоции разрешените директори во неколку општински училишта во Гостивар кои останаа без работа по налог на градоначалникот Арбен Таравари.

Гостивар: МОН ги враќа директорите во училиштатата кои Таравари ги разреши

Стандард - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.

МОН ги враќа директорите во училиштата кои Таравари ги разреши

Бриф - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.

МОН ги враќа директорите во училиштата кои Таравари ги разреши

Либертас - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.

МОН ги враќа директорите на училиштатата кои Таравари ги разреши

Слободен Печат - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари, jавува ТВ21 .

Гостивар: МОН ги враќа директорите во училиштатата кои Таравари ги разреши

Локално - 16.03.2018

Министерството за образование и наука го спроведе решението на второстепената комисија со која се укнати именувањата на директори во неколку општински улишта во Гостивар кои ги спроведе градоначалникот Арбен Таравари.