TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода делови на Центар

24Инфо - 08.11.2019

Oд ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат ...

Без вода утре дел од центарот на Скопје

Слободен Печат - 08.11.2019

Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов. Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул.

Утре на неколку улици ќе нема вода

Фактор - 08.11.2019

На ден 09.11.2019.поради реконструкција на мрежа ф-2цола на ул.Орце Николов бб испред Охридска Банка во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Никола Кљусев, Скопска и дел од ул.Орце Николов од 09:00 часот до санирање на ...

Без вода утре дел од центарот на Скопје

Курир - 08.11.2019

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат ...

Полнете шишиња: Една скопска населба утре без вода

Press24 - 09.04.2020

Поради уличен дефект на улица „Будимпештанска“ 21б во Карпош, утре ќе биде прекинато водоснабдувањето на корисниците од улиците „Будимпештанска“, „Петар Драганов“, „Осло“, „Женевска“, „Душко Бојковски“ и „Хашка“.

Утре без вода дел од центарот на Скопје

Канал5 - 08.11.2019

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат ...

Утре без вода дел од центарот на Скопје

Вечер Прес - 08.11.2019

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат ...

Утре без вода дел од центарот на Скопје

Сител - 08.11.2019

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат ...

Утре без вода дел од центарот на Скопје

4NEWS - 08.11.2019

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат ...

Без вода утре делови на Центар

MTM - 08.11.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, утре, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе ...

Делови од Центар ќе останат без вода

MakPress - 09.11.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе ...

Без вода делови на Центар

MTM - 24.03.2020

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување декапоради уличен дефект од Ф 80мм на ул. Славка Недиќ 4, без водоснабдување од 9:00 часот до завршување со активностите, ќе останат корисниците од ул.Славка Недиќ, како и дел од ул.

Без вода делови на Центар

МКД - 09.11.2019

Од ЈП „Водовод и канализација" информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат ...

Без вода делови на Центар

Centar - 09.11.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат ...

Без вода делови на Центар

Скопје инфо - 09.11.2019

Од ЈП „Водовод и канализација" информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат ...