TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

Независен - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Комити и семејството на Саздо бараат построга казна за убијците

Press24 - 08.04.2021

Построга казна за убијците бараат таткото на убиениот Никола Саздовски – Саздо, Тони Саздовки и претставници на навивачката група Комити. Тие денеска пред Јавното обвинителство во изјава на медиумите рекоа дека казната е намалена поради политички ...

ВИДЕО: Се бара построга казна за убијците на Саздо

Курир - 08.04.2021

Се бара построга казна за убијците. Иако, ништо нема да го врати Саздо, но немањето правда ќе доведе до нови вакви трагични случаи. Денеска таткото на убиениот Никола Саздовски – Саздо, Тони Саздовски, неговиот адвокат Ванчо Шехтански и претставници ...

Таткото на Саздо: Зарем Никола беше стар? Зарем во земјава се делиме на млади и стари?

Локално - 08.04.2021

Таткото на убиениот Никола Саздовски – Саздо, Тони Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денес до ОЈО Скопје поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Протест пред ОЈО: Се бара построга казна за убијците на Саздо

Република - 08.04.2021

Се бара построга казна за убијците. Иако, ништо нема да го врати Саздо, но немањето правда ќе доведе до нови вакви трагични случаи. Денеска таткото на убиениот Никола Саздовски – Саздо, Тони Саздовски, неговиот адвокат Ванчо Шехтански и претставници ...

ПРОТЕСТ ПРЕД ОЈО: Се бара построга казна за убијците на Саздовски

Денешен - 08.04.2021

Се бара построга казна за убијците. Иако, ништо нема да го врати Саздо, но немањето правда ќе доведе до нови вакви трагични случаи. Денеска таткото на убиениот Никола Саздовски – Саздо, Тони Саздовски, неговиот адвокат Ванчо Шехтански и претставници ...

(ВИДЕО) Протест пред ОЈО: Се бара построга казна за убијците на Саздо

Lider - 08.04.2021

Иако, ништо нема да го врати Саздо, но немањето правда ќе доведе до нови вакви трагични случаи Се бара построга казна за убијците. Иако, ништо нема да го врати Саздо, но немањето правда ќе доведе до нови вакви трагични случаи.

Навивачката група Комити и семејството на Саздо бараат построга казна за убијците

Сител - 08.04.2021

Построга казна за убијците бараат таткото на убиениот Никола Саздовски – Саздо, Тони Саздовки и претставници на навивачката група Комити. Тие денеска пред Јавното обвинителство во изјава на медиумите рекоа дека казната е намалена поради политички ...

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

Сител - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

ТВ21 - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

Frontline - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите

Канал5 - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството и „Комити“ бараат построга казна за Саздо

+инфо - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група „Комити“, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

Опсервер - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

ММС - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

24Инфо - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

Слободен Печат - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на убиениот Саздовски поднесе жалба за намалувањето на казните на убијците

Фокус - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на убијците

МКД - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Никола Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на неговите убијци

еМагазин - 08.04.2021

Семејството на убиениот и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

Курир - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

Либертас - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството

Вечер Прес - 08.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.

Семејството на Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни на убијците

Фактор - 08.04.2021

Семејството на Никола Саздовски бара да им бидат потврдени 19-годишните казни затвор на сторителите на убиството. Семејството и претставници на навивачката група „Комити“, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на ...

Комити организираа панихида за Саздо, поднесоа и жалба на одлуката на апелација за намалување на казните

MakPress - 09.04.2021

Семејството на убиениот Никола Саздовски и претставници на навивачката група Комити, денеска до Јавното обвинителство поднесоа жалба поради намалувањето на казните на извршителите на убиството од 19 на 16 години затвор.