TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода утре делови од Тафталиџе

Алсат-М - 08.08.2022

Прекинато водоснабдување утре од 9 до 12 часот ќе имаат корисниците во дел од улиците „Багдадска“, „Атинска“ и „Ристо Равановски“ во населбата Тафталиџе, соопшти ЈП Водовод и канализација.

Делови од Општина Карпош утре без вода

Курир - 08.08.2022

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 09.08.2022 год.поради изведување на водоводен приклучок од Ф-100 мм на ул.Багдадска бр.35 во нас.Тафталиџе,со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од ул.Багдадска,дел од ...

„Водовод“ со неколку интервенции за квалитетно водоснабдување

Вечер Прес - 08.08.2022

Екипите на јавното претпријатие „Водовод и канализација“, во периодот од 01 до 07 Август, 2022 година, покрај редовните теренски проверки и работни активности, интервенирале на неколку локации во градот, со цел непрекинато и квалитетно ...

Без вода дел од Радишани, Љуботенски и Раштански Пат

Слободен Печат - 08.08.2022

Поради дефект на приклучна цевка на улица 28/43 Радишани, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Радишани, Љуботенски и Раштански Пат. Од ЈП Водовод и канализација – Скопје информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато ...

Поради дефект на водоводна мрежа без вода делови од Усје

Press24 - 08.08.2022

Поради уличен дефект ф-2“ на улица „Борис Трајковски“ бб во село Усје, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ова населено место. Како што информираат од ЈП „Водовод и Канализација“, водоснабдувањето ќе биде во прекин од 09:45 часот.

Без вода две улици во Карпош

Слободен Печат - 07.08.2022

Прекин на водоснабдувањето денеска од 11:20 часот ќе имаат корисниците на улица „Џумајска” и улица „Јуриј Гагарин” во општина Карпош. Како што информира ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект од ...

Без вода две улици во Карпош

Вечер Прес - 07.08.2022

Прекин на водоснабдувањето денеска од 11:20 часот ќе имаат корисниците на улиците „Џумајска“ и „Јуриј Гагарин“ во општина Карпош. Како што информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“, прекин на водоснабдувањето ќе има поради ...

Без вода две улици во Карпош

Канал5 - 07.08.2022

Прекин на водоснабдувањето денеска од 11:20 часот ќе имаат корисниците на улица „Џумајска“ и улица „Јуриј Гагарин“ во општина Карпош. Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект од ...

Без вода две улици во Козле

24Инфо - 07.08.2022

Прекин на водоснабдувањето денеска од 11:20 часот ќе имаат корисниците на улица „Џумајска” и улица „Јуриј Гагарин” во општина Карпош. Како што информира ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект од ...

Без вода дел од Радишани, Љуботенски и Раштански Пат

Алсат-М - 08.08.2022

Поради дефект на приклучна цевка на улица 28/43 Радишани, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Радишани, Љуботенски и Раштански Пат. Од ЈП Водовод и канализација – Скопје информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато ...

Дел од Скопје остана без вода

Press24 - 08.08.2022

Поради дефект на приклучна цевка на улица 28/43 Радишани, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Радишани, Љуботенски и Раштански Пат. Од ЈП Водовод и канализација – Скопје информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато ...

Без вода дел од Радишани, Љуботенски и Раштански Пат

MakPress - 08.08.2022

Поради дефект на приклучна цевка на улица 28/43 Радишани, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Радишани, Љуботенски и Раштански Пат. Од ЈП Водовод и канализација – Скопје информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато ...

Поради дефект повеќе делови од Скопје без вода

Скопје24 - 08.08.2022

Поради уличен дефект ф-2“ на улица „Борис Трајковски“ бб во село Усје, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ова населено место. Како што информираат од ЈП „Водовод и Канализација“, водоснабдувањето ќе биде во прекин од 09:45 часот.

Три улици во Скопје утре без вода

Скопје инфо - 08.08.2022

Утре, поради изведување на водоводен приклучок од Ф-100 мм на ул.Багдадска бр.35 во нас.Тафталиџе, три улици ќе останат без вода, информираа од ЈП Водовод и Канализација. Според најавата на ЈП Водовод и Канализација, со прекинато водоснабдување ќе ...

Без вода утре делови од Тафталиџе

Вечер Прес - 08.08.2022

Прекинато водоснабдување утре од 9 до 12 часот ќе имаат корисниците во дел од улиците „Багдадска“, „Атинска“ и „Ристо Равановски“, во населбата Тафталиџе, соопштија од јавното претпријатие „Водовод и канализација“.

Без вода утре делови од Тафталиџе

Press24 - 08.08.2022

ЈП Водовод и канализација испрати соопштение до жителите во населбата Тафталиџе. Прекинато водоснабдување утре од 9 до 12 часот ќе имаат корисниците во дел од улиците „Багдадска“, „Атинска“ и „Ристо Равановски“ во населбата Тафталиџе, соопшти ЈП ...

Без вода утре делови од Тафталиџе

24Инфо - 08.08.2022

Прекинато водоснабдување утре од 9 до 12 часот ќе имаат корисниците во дел од улиците „Багдадска”, „Атинска” и „Ристо Равановски” во населбата Тафталиџе, соопшти ЈП Водовод и канализација.

Утре без вода и струја повеќе делови од Скопје

Скопје24 - 08.08.2022

Прекинато водоснабдување утре од 9 до 12 часот ќе имаат корисниците во дел од улиците „Багдадска”, „Атинска” и „Ристо Равановски” во населбата Тафталиџе, соопшти ЈП Водовод и канализација.

Без вода утре делови од Тафталиџе

MakPress - 08.08.2022

ЈП Водовод и канализација испрати соопштение до жителите во населбата Тафталиџе. Прекинато водоснабдување утре од 9 до 12 часот ќе имаат корисниците во дел од улиците „Багдадска“, „Атинска“ и „Ристо Равановски“ во населбата Тафталиџе, соопшти ЈП ...