TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

В недела еколошка акција на „Мрдни со прст“ и на Црвениот крст

Макфакс - 06.10.2017

„Мрдни со прст“, Црвениот крст на Република на Македонија и жителите од маалото Стара Топаана в недела од 12 часот ќе организираат голема акција за разубавување и чистење на просторот за играње што се наоѓа под улицата Самуилова.

Во недела Мрдни со прст за поздраво и позабавно детство!

Фактор - 06.10.2017

Во недела од 12:00 часот Мрдни со Прст, Црвен Крст на Република на Македонија и локалните жители во маалото Стара Топана ќе организираат голема акција за разубавување и чистење на просторот за играње кој што се наоѓа под улицата Самоилова.

Во недела еколошка акција на „Мрдни со прст“ и на Црвениот крст

Скопје24 - 06.10.2017

„Мрдни со прст“, Црвениот крст на Република на Македонија и жителите од маалото Стара Топаана в недела од 12 часот ќе организираат голема акција за разубавување и чистење на просторот за играње што се наоѓа под улицата Самуилова.

Во недела Мрдни со прст за поздраво и позабавно детство

МКД - 06.10.2017

Во недела од 12 часот Мрдни со прст, Црвен крст на Република на Македонија и локалните жители во маалото Стара Топана ќе организираат голема акција за разубавување и чистење на просторот за играње кој што се наоѓа под улицата Самоилова.

В недела еколошка акција на „Мрдни со прст" и на Црвениот крст

Вечер - 07.10.2017

На просторот, кој првично бил наменет за детска игра и забава, сега има насобрано отпад кој не само што го блокира местото на децата за игра туку истовремено претставува и потенцијален извор на зараза, што може да влијае негативно на нивната ...

Мрдни со прст", Црвениот крст и жителите од маалото Стара Топаана во недела ќе организираат еколошка акција

Скопје инфо - 07.10.2017

„Мрдни со прст", Црвениот крст на Република на Македонија и жителите од маалото Стара Топаана во недела од 12 часот ќе организираат голема акција за разубавување и чистење на просторот за играње што се наоѓа под улицата Самуилова.