TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наддавање со досега необјавени песни на Џон Ленон

Независен - 16.09.2021

Данска – Аудиокасета со снимка на која Џон Ленон пее досега необјавени песни за време на неговиот престој во Данска 1970 година, ќе биде ставена на аукција. Снимката е проценета меѓу 27.000 и 40.000 евра и трае 33 минути.

Наддавање со досега необјавени песни на Џон Ленон

Опсервер - 16.09.2021

– Аудиокасета со снимка на која Џон Ленон пее досега необјавени песни за време на неговиот престој во Данска 1970 година, ќе биде ставена на аукција. Снимката е проценета меѓу 27.000 и 40.000 евра и трае 33 минути.

Наддавање со досега необјавени песни на Џон Ленон

OhridNews - 16.09.2021

Аудиокасета со снимка на која Џон Ленон пее досега необјавени песни за време на неговиот престој во Данска 1970 година, ќе биде ставена на аукција. Снимката е проценета меѓу 27.000 и 40.000 евра и трае 33 минути.

Наддавање со досега необјавени песни на Џон Ленон

Вечер Прес - 16.09.2021

Аудиокасета со снимка на која Џон Ленон пее досега необјавени песни за време на неговиот престој во Данска 1970 година, ќе биде ставена на аукција. Снимката е проценета меѓу 27.000 и 40.000 евра и трае 33 минути.

Аукција на аудиокасета со досега необјавени песни на Џон Ленон

MakPress - 16.09.2021

Аудиокасета со снимка на која Џон Ленон пее досега необјавени песни за време на неговиот престој во Данска 1970 година, ќе биде ставена на аукција. Снимката е проценета меѓу 27.000 и 40.000 евра и трае 33 минути.