TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шмит: Ако Република Српска се обиде да се отцепи, тоа нема да помине без последици

МКД - 20.06.2024

Високиот претставник на Западот во Босна и Херцеговина Кристијан Шмит изјави дека ќе преземе чекори и дека нема да толерира евентуални потези кои би воделе кон отцепување на Република Српска од БиХ, потврдувајќи дека Советот за спроведување на мирот ...

Шмит: Нема да биде толерирано однесувањето на Република Српска

Бизнис Вести - 20.06.2024

– Високиот претставник на меѓународната заедница Кристијан Шмит денеска изјави дека ќе преземе чекори и нема да ги толерира евентуалните потези кои би довеле до отцепување на Република Српска од Босна и Херцеговина.

Шмит: Нема да биде толерирано однесувањето на Република Српска

Локално - 20.06.2024

Високиот претставник на меѓународната заедница Кристијан Шмит денеска изјави дека ќе преземе чекори и нема да ги толерира евентуалните потези кои би довеле до отцепување на Република Српска од Босна и Херцеговина.

Шмит: Нема да биде толерирано однесувањето на Република Српска

Слободен Печат - 20.06.2024

Високиот претставник на меѓународната заедница Кристијан Шмит денеска изјави дека ќе преземе чекори и нема да ги толерира евентуалните потези кои би довеле до отцепување на Република Српска од Босна и Херцеговина.

Шмит: Нема да биде толерирано однесувањето на Република Српска

Канал5 - 20.06.2024

Високиот претставник на меѓународната заедница Кристијан Шмит денеска изјави дека ќе преземе чекори и нема да ги толерира евентуалните потези кои би довеле до отцепување на Република Српска од Босна и Херцеговина.

Шмит: Нема да биде толерирано однесувањето на Република Српска

CivilMedia - 20.06.2024

Високиот претставник на меѓународната заедница Кристијан Шмит денеска изјави дека ќе преземе чекори и нема да ги толерира евентуалните потези кои би довеле до отцепување на Република Српска од Босна и Херцеговина.

Шмит: Нема да биде толерирано однесувањето на Република Српска

MakPress - 21.06.2024

Високиот претставник на меѓународната заедница Кристијан Шмит денеска изјави дека ќе преземе чекори и нема да ги толерира евентуалните потези кои би довеле до отцепување на Република Српска од Босна и Херцеговина.