TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возилата со странски регистарски таблички ќе се легализираат

Република - 21.11.2020

Возилата со странски регистарски таблички кои се возат низ земјава ќе се легализираат, односно ќе добијат таблички од Македонија, објави АлсатМ . Од Владата сметаат дека е рано да објавуваат повеќе информации бидејќи во следниот период ќе се ...

Се спрема закон за возилата со странски таблички!

Алсат-М - 21.11.2020

Возилата со странски регистарски таблички кои се возат низ земјава ќе се легализираат, односно ќе добијат таблички од Македонија. Владата сепак, не открива детали како ќе се спроведе тоа. Засега од Илинденска број два велат дека е рано да објавуваат ...

Ќе се легализираат возилата со странски регистарски таблички

Нетпрес - 21.11.2020

Возилата со странски регистарски таблички кои се возат низ земјава ќе се легализираат, односно ќе добијат таблички од Македонија, објави АлсатМ . Од Владата сметаат дека е рано да објавуваат повеќе информации бидејќи во следниот период ќе се ...

Добра вест: Следи легализација на возила со странски регистарски табли?

Centar - 21.11.2020

Возилата со странски регистарски таблички кои се возат низ земјава ќе се легализираат, односно ќе добијат таблички од Македонија, објави АлсатМ. Од Владата сметаат дека е рано да објавуваат повеќе информации бидејќи во следниот период ќе се ...