TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како Трамп го загуби Балканот

МКД - 29.10.2020

Трамповата дипломатија на замижување создаде опасно расплетување во целиот регион, вели Едвард П. Џозеф за Форин полиси . На Балканот гласот на една суперсила значи многу. Кавалерските зборови на американскиот државен секретар Џејмс Бејкер во јуни ...

Форин полиси: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон С. Македонија

ТВ21 - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

Форин полиси: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон Македонија

Канал5 - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

„Форин полиси“: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон С. Македонија

Слободен Печат - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа „Форин полиси“.

Форин полиси: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон С. Македонија

Кумановски м. - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

Форин полиси: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон С. Македонија

24Инфо - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

Форин полиси: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон Македонија

Независен - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

Форин полиси: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон Северна Македонија

Press24 - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

Форин полиси: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон С. Македонија

Frontline - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

Форин полиси: Молкот на САД на бугарските закани кон Македонија е непростлив

Expres - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

Форин полиси: Молкот на САД околу заканите на Бугарија кон С. Македонија е непростлив

Либертас - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа „Форин полиси“.

Форин полиси: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон С. Македонија

Опсервер - 29.10.2020

– Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

Форин полиси: САД молчи за заканите на Бугарија кон Македонија

Вечер Прес - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.

Форин полиси: Непростлив е молкот на САД околу заканите на Бугарија кон С. Македонија

А1 On - 29.10.2020

Фокусот на Администрацијата на Трамп на решавање економски прашања на Балканот и замижувањето кон политичките, придонесе за влошување на односите меѓу некои земји уште од времето на војните пред две децении, објави синоќа Форин полиси.