TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наплатата на паркинг преку СМС порака е повторно во функција

Локално - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско паркирање, со цел подобра и поефикасна услуга. Проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен.

ПРОРАБОТЕ ПЛАЌАЊЕТО ПАРКИНГ СО СМС Оштетените да си побараат поврат на парите

+инфо - 10.08.2022

Оштетените корисници ги повикуваме да поднесат барање за обештетување, писмено преку е-пошта на [email protected] – велат од ЈП „Градски паркинг“ - Скопје. Проблемот со наплаќање паркинг преку СМС-пораки е решен – информира ЈП „Градски паркинг“ – ...

ЈП „Градски паркинг“: Наплатата на паркинг преку СМС порака е повторно во функција во целост

MakPress - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско паркирање, со цел подобра и поефикасна услуга. Проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен.

Наплатата на паркинг преку СМС-порака повторно во функција

Макфакс - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско паркирање со цел подобра и поефикасна услуга. Проблемот со наплаќање преку СМС-пораки е решен.

ЈП „Градски паркинг“ Скопје: Наплатата на паркинг преку смс порака е повторно во функција во целост

Курир - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско паркирање, со цел подобра и поефикасна услуга. Проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен.

ЈП „Градски паркинг“: Повторно во целосна функција наплатата на паркинг преку СМС порака

Канал5 - 10.08.2022

Економскиот оператор задолжен за надградба на овој систем, во соработка со мобилните оператори деновиве работеше на надминување на проблемите при наплата на паркинг преку СМС. ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја информира јавноста дека проблемот со ...

ЈП „Градски паркинг”: Повторно во целосна функција наплатата на паркинг преку смс порака

24Инфо - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг” – Скопје ја информира јавноста дека проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен, економскиот оператор задолжен за надградба на овој систем, во соработка со мобилните оператори деновиве работеше на надминување на проблемите ...

Наплатата на паркинг преку смс порака е повторно во функција на ЈП „Градски паркинг“ Скопје

Нетпрес - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско паркирање, со цел подобра и поефикасна услуга. Проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен.

ЈП „Градски паркинг“: Повторно во целосна функција наплатата на паркинг преку смс порака

Press24 - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја информира јавноста дека проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен, економскиот оператор задолжен за надградба на овој систем, во соработка со мобилните оператори деновиве работеше на надминување на проблемите ...

ЈП „Градски паркинг“: Наплатата на паркинг преку смс порака е повторно во функција во целост

Фактор - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско паркирање, со цел подобра и поефикасна услуга. Проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен.

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје со важни информации за корисниците на паркинг услугите

Скопје24 - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско паркирање, со цел подобра и поефикасна услуга. Проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен.

Наплатата на паркинг преку смс порака е повторно во функција

Точка - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско паркирање, со цел подобра и поефикасна услуга. Проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен.

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско ...

Опсервер - 10.08.2022

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје ја известува јавноста дека успешно заврши процесот со надградба на системот за зонско паркирање, со цел подобра и поефикасна услуга. Проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен.

ЈП „Градски паркинг“: Повторно во целосна функција наплатата на паркинг преку смс порака

Вечер Прес - 10.08.2022

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ ја информира јавноста дека проблемот со наплаќање преку смс пораки е решен, економскиот оператор задолжен за надградба на овој систем, во соработка со мобилните оператори деновиве работел на надминување на ...