TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Русија девојче преживеа снежна бура - цела ноќ гушкала куче за да се стопли

Фактор - 23.01.2022

Мало девојче преживеа снежна бура во Русија. Станува збор за девојче на возраст од 10 години кое ја преживеа ноќта во силна снежна бура гушкајќи куче, пренесе Си -ен-ен. Девојчето минатата недела отишло од училиште во градот Углегорск, но не се ...

Девојче преживеа снежна бура гушкајќи куче: Ноќта ја помина во стационарот заедно со кучето

Во Центар - 23.01.2022

Десетгодишно девојче ја преживеа ноќта во снежна бура гушкајќи куче, објавија руските медиуми. Девојчето го напуштило училиштето во Углегорск, на рускиот остров Сахалин, но не успеало да се врати дома бидејќи областа ја зафатило невреме со обилни ...

Девојче во Русија преживеа снежна бура гушкајќи куче цела ноќ

Кајгана - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеа ноќ во силна снежна бура во Русија гушкајќи куче, јави CNN, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела излегло од училиштето во градот ...

Девојче во Русија се изгубило за време на снежна бура, ја преживеало ноќта прегрнувајќи куче

ММС - 23.01.2022

Десетгодишно девојче ја преживеало ноќта за време на силно снежно невреме во Русија, прегрнувајќи куче, пренесува „Си-Ен-Ен“ повикувајќи се на руски медиуми. Девојчето чие име не е објавено, заминало од училиште во Улегорск, но поради силниот снег и ...

Девојче во Русија преживеа снежна бура прегрнувајќи куче

Независен - 23.01.2022

Десетгодишно девојче во Русија ја преживеа ноќта во силна снежна бура гушкајќи куче, пренесе Си=ен-ен, повикувајќи се на руската државна телевизија и ликалните медиуми. Девојчето, чие име не е објавено, минатата недела птишло од училиште во градот ...

Десетгодишно девојче во Русија преживеа снежна бура гушкајќи куче цела ноќ

Репортер - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеа ноќ во силна снежна бура во Русија гушкајќи куче, јави CNN, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела излегло од училиштето во градот ...

Девојче од Русија преживеало снежно невреме, гушкајќи си го кучето

Канал5 - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеало ноќ во силна снежна бура во Русија гушкајќи го кучето, јави Си-Ен-Ен, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела го напуштило училиштето во ...

Девојче од Русија се изгубило во снежна бура, ноќта ја преживеало гушкајќи куче

Макфакс - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеа силна снежна бура во Русија гушкајќи куче, јави Си-Ен-Ен, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела го напуштило училиштето во градот ...

Девојче од Русија се изгубило во снежна бура, ноќта ја преживеало гушкајќи куче

Точка - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеа силна снежна бура во Русија гушкајќи куче, јави Си-Ен-Ен, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела го напуштило училиштето во градот ...

10-годишно девојќе се загубило во снежна бура: Ноќта ја преживеало гушкајќи куче

Press24 - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеа силна снежна бура во Русија гушкајќи куче, јави Си-Ен-Ен, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела го напуштило училиштето во градот ...

Ја преживеала снежната бура гушкајќи куче: Девојче минало ноќ стиснато до животното

Република - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеа ноќ во силна снежна бура во Русија гушкајќи куче, јави CNN, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела излегло од училиштето во градот ...

Девојче од Русија се изгубило во снежна бура, ноќта ја преживеало гушкајќи куче

MTM - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеа силна снежна бура во Русија гушкајќи куче, јави Си-Ен-Ен, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела го напуштило училиштето во градот ...

Десетгодишно девојче преживеало ноќ во силна снежна бура гушкајќи го кучето

Локално - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеало ноќ во силна снежна бура во Русија гушкајќи го кучето, јави Си-Ен-Ен, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела го напуштило училиштето во ...

Девојче од Русија се изгубило во снежна бура, ноќта ја преживеало гушкајќи куче

Centar - 23.01.2022

Десетгодишно девојче преживеа силна снежна бура во Русија гушкајќи куче, јави Си-Ен-Ен, повикувајќи се на руската државна телевизија и локалните медиуми. Девојчето, чие име не се соопштува, минатата недела го напуштило училиштето во градот ...