TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Вака изгледа апартманот во кој Кејт Мидлтон ќе го роди третото дете

Курир - 16.04.2018

И покрај тоа што се претпоставуваше дека Кејт Мидлтон треба да се породи после 20-ти повој месец судејќи според она што деновиве се случува пред болницата Света Мери тоа би можело да биде и порано.

СУПЕР МАМА: Осум родителски лекции кои треба да ги научите од Кејт Мидлтон

Женски магазин - 16.04.2018

Со две деца и трето на пат успешно се бори со сите кралски и семејни обврски па Кејт може да ја сметаме за супержена и супермама. Секој кој мисли дека кралскиот живот нема баш никакви врски со нашите „обични“ животи, тој уште не ја запознал добро ...

Еве како изгледа апартманот во кој војвотката од Кембриџ ќе го роди своето трето дете (видео)

Попара - 17.04.2018

И покрај тоа што се претпоставуваше дека Кејт Мидлтон треба да се породи после 20-ти повој месец судејќи според она што деновиве се случува пред болницата Света Мери тоа би можело да биде и порано.