TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Сибир се појавија чудни испакнатини на земјата (ВИДЕО)

Канал5 - 18.09.2020

Репортерот на Би-Би-Си, Стив Розенберг отпатувал во сибирскиот регион Јакутија за да ги испита огромните испакнатини што се појавуваат на површината на земјата што инаку е постојано замрзната.

Прво необични кратери, а сега испакнатини: Чудна појава во Сибир, а последиците може да бидат страшни (ВИДЕО)

Press24 - 18.09.2020

Новинарот на Би-Би-Си, Стив Розенберг, отпатува во сибирскиот регион Јакутија за да испита какви големи чудни испакнатини се појавуваат на површината на земјата која инаку е постојано замрзната во таа област.

По кратерите се појавиле необични "израстоци" на површината: Причината за овие промени на Сибир загрижува

Точка - 18.09.2020

Репортерот на "BBC", Стив Розенберг, отпатувал во сибирскиот регион Јакутија за да истражи какви се тие големи и чудни израстоци на површината на земјата која на тоа подрачје инаку е постојано замрзната.

Во Сибир на површината на земјата се појавуваат огромни чудни „израстоци“ (ВИДЕО)

USB - 19.09.2020

Во сибирската област Јакутија се појавиле огромни израстови на површината на земата, која на тоа подрачје постојатно е замрзната. Репортерот на BBC, Стив Розенберг отпатувал во сибирскиот регион Јакутија за да истражи какви се тие големи и чудни ...