TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Белата куќа се уште се надева дека до утре може да се постигне договор за НАФТА

А1 On - 16.05.2018

Белата куќа изрази надеж дека се уште е можно да се постигне трговски договор со Мексико и Канада до утре, кога истекува рокот до кој може да се постигне согласност за измени во договорот НАФТА.

Мексико: Не може да се постигне трговски договор со САД во текот на неделава

А1 On - 15.05.2018

Мексиканскиот министер за финансии Илдефонсо Гуахардо изјави денеска дека се мали шансите да се постигне договор за огромниот трговски договор НАФТА со САД и Канада во текот на оваа недела.

Белата куќа се уште се надева дека до утре може да се постигне договор за НАФТА

Стандард - 16.05.2018

Белата куќа изрази надеж дека се уште е можно да се постигне трговски договор со Мексико и Канада до утре, кога истекува рокот до кој може да се постигне согласност за измени во договорот НАФТА.

Мексико: Не може да се постигне трговски договор со САД во текот на неделава

Локално - 15.05.2018

Мексиканскиот министер за финансии Илдефонсо Гуахардо изјави денеска дека се мали шансите да се постигне договор за огромниот трговски договор НАФТА со САД и Канада во текот на оваа недела.