TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

КАКО АКЦИЈАТА НА „МАКОШПЕД“ ПОСКАПЕ РЕЧИСИ ДВОЈНО ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ - во јули цената пораснала за 84 проценти, еве кои се ...

Фактор - 10.08.2022

Акцијата на компанијата „Макошпед“ имала најголем пораст во текот на јули на тргувањето на Македонската берза. Цената на акцијата на овој македонски шпедитер во текот на изминатиот месец пораснала за дури 84 проценти, и со тоа избива за јули во ...

КОЈА АКЦИЈА СЕДМИ МЕСЕЦ ПО РЕД Е НАЈТРГУВАНА НА БЕРЗА – нејзиното учество во вкупниот берзански промет било 46,65 отсто

Пари - 10.08.2022

Според податоците кои ги објави Македонскта берза за периодот 01.0 7 – 3 1.0 7.2022 година вкупниот промет изнесувал 430.542.437 денари и е зголемен за 0, 97% отсто во однос на претходниот месец.