TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зголемете го бројот на лајкови на Инстаграм со неколку ситни трикови

Канал5 - 22.01.2020

Доколку користите Инстаграм не е лошо да знаете некои ситни трикови кои ќе ви помогнат да добиете уште повеќе лајкови на фотографиите кои ги објавувате. Истражувачите на Универзитетот Роуан во Њу Џерски открилче дека филтрите во објавените селфи ...

Зголемете го бројот на лајкови на Инстаграм со неколку мали трикови

Точка - 22.01.2020

Ако користите Инстарам, не е лошо да знаете некои ситни трикови кои ќе ви помогнат да добиете уште повеќе лајкови на фотографиите кои ги објавувате. Истражувачите од Универзитетот Роуан во Њу Џерси откриле дека филтрите во објавените селфи ...

Научно докажано: Еве кои селфи-фотографии загарантирано добиваат повеќе „лајкови“!

Слободен Печат - 21.01.2020

Како што научниците, најголем успех имаат веродостојните селфи, без многу филтер на нив, како и тие на кои покажуваат со која професија се занимавате, вашиот статус во врска, хоби или социјален статус.

Зголемете го бројот на лајкови на Инстаграм со неколку ситни трикови

Студенти - 22.01.2020

Истражувачите на Универзитетот Роуан во Њу Џерски открилче дека филтрите во објавените селфи фотографии можат да го смалат бројот на лајкови. „Бројот на лајкови беше помал за селфињата објавени со филтри како стикери или прекумерна употреба на ...

Еве кои селфи фотки привлекуваат повеќе „лајкови“ на Инстаграм

Таратур - 22.01.2020

Факт е дека сите корисници на социјалната платформа Инстаграм со секоја нова објава се „гладни“ за повеќе „лајкови“ и други реакции од нивните пријатели и следбеници на мрежата. Оттука, не е лошо да знаете дека постојат неколку ситни, ама ефикасни ...

Зголемете го бројот на лајкови на Instagram со неколку мали трикови

USB - 23.01.2020

Ако користите Instagram, не е лошо да знаете некои ситни трикови кои ќе ви помогнат да добиете уште повеќе лајкови на фотографиите кои ги објавувате. Истражувачите од Универзитетот Роуан во Њу Џерси откриле дека филтрите во објавените селфи ...

Зголемете го бројот на лајкови на Instagram со неколку мали трикови

Скопје24 - 23.01.2020

Ако користите Instagram, не е лошо да знаете некои ситни трикови кои ќе ви помогнат да добиете уште повеќе лајкови на фотографиите кои ги објавувате. Истражувачите од Универзитетот Роуан во Њу Џерси откриле дека филтрите во објавените селфи ...