TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По четврти пат во светот: Жена со „пола“ срце роди здрави близнаци

Пулс24 - 16.02.2024

36-годишна жена, родена само со една срцева комора, родила здрави близнаци во римската Универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, јави италијанската новинска агенција АНСА.

Жена со „половина“ срце роди близнаци

Нетпрес - 14.02.2024

Триесет ишестодишна жена, родена само со една срцева комора, родила близнаци во римската Универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, објави италијанската новинска агенција Ansa во средата.

Жена со „половина“ срце роди близнаци

Пулс24 - 14.02.2024

Триесет ишестодишна жена, родена само со една срцева комора, родила близнаци во римската Универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, објави италијанската новинска агенција Ansa во средата.

Првиот случај во Италија: Жена со половина срце родила близнаци

Пулс24 - 14.02.2024

Триесет и шестгодишна жена, родена само со една срцева комора, родила близнаци во римската универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, пишува во средата италијанската новинска агенција АНСА.

Првиот случај во Италија: Жена со половина срце родила близнаци

Во Центар - 14.02.2024

Триесет и шестгодишна жена, родена само со една срцева комора, родила близнаци во римската универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, пишува во средата италијанската новинска агенција АНСА.

Медицинско чудо: Италијанка со една срцева комора роди близнаци

Канал5 - 14.02.2024

36-годишна жена, која е родена само со една срцева комора, родила близнаци во Римската универзитетска болница „Џемели“. Со помош на специјалисти од римската педијатриска болница „Бамбино Ѓесу“, кои се грижеле за младата жена од нејзиното раѓање, ...

Жена со „половина“ срце роди близнаци во Италија

Макфакс - 14.02.2024

36-годишна жена, која е родена и живее само со една срцева комора, родила близнаци во римската Универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, јави италијанската новинска агенција АНСА, повикувајќи се на РТЦГ.

Жена со „половина“ срце роди близнаци

365 - 14.02.2024

Триесет ишестодишна жена, родена само со една срцева комора, родила близнаци во римската Универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, објави италијанската новинска агенција Ansa во средата.

Жена со „половина“ срце роди близнаци во Италија

Точка - 14.02.2024

36-годишна жена, која е родена и живее само со една срцева комора, родила близнаци во римската Универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, јави италијанската новинска агенција АНСА, повикувајќи се на РТЦГ.

Жена со „половина“ срце роди близнаци во Италија

Centar - 15.02.2024

36-годишна жена, која е родена и живее само со една срцева комора, родила близнаци во римската Универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, јави италијанската новинска агенција АНСА, повикувајќи се на РТЦГ.

По четврти пат во светот: Жена со „пола“ срце роди здрави близнаци

Во Центар - 16.02.2024

36-годишна жена, родена само со една срцева комора, родила здрави близнаци во римската Универзитетска болница Гемели, што е прв таков случај во Италија, јави италијанската новинска агенција АНСА.