TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Миа Крстевска освои злато и го урна државниот рекорд на 200 метри грбно

+инфо - 16.04.2018

Младите македонски пливачи Миа Крстевска и Иван Симоновски освоија златни медали на традиционалниот пливачки митинг „11 април“ во Белград. Крстевска победи на трката на 200 метри грбно со време од 2 минути, 21 секунда и 32 стотинки со што постави ...

Крстевска го собори државниот рекорд

Слободен Печат - 16.04.2018

Македонската пливачка Мила Крстевска, на турнирот во Белград го собори државниот рекорд на 200 метри грбно. И претходното најдобро остварување на оваа дисциплина беше во сопственост на Крстевска, која во белград исплива за време за 2:21:32 минути, ...

Миа Крстевска освои злато на митингот во Белград и го урна државниот рекорд на 200 метри грбно

МКД - 16.04.2018

Македонската пливачка Миа Крстевска имаше фантастичен настап на силниот Гран-при митинг во Белград, го освои првото место и постави нов државен рекорд во дисциплината 200 метри грбно. Миа Крстевска исплива со време од 2:21.33 и го освои златниот ...

Злато и нов државен рекорд за Миа Крстевска на 200 метри грбно

Sport 1 - 16.04.2018

Младата пливачка Миа Крстевска го освои првото место на гран-при митингот во Белград, што се одржа изминатиот викенд и постави нов државен рекорд на 200 метри грбно. Таа до златниот медал исплива со време од 2:22,33 минути и притоа исполни норма за ...

Крстевска со македонски рекорд на 200 метри грбно

TopSport - 16.04.2018

Миа Крстевска, Иван Симоновски и Стефан Цветкоски освоија златни медали на пливачкиот митинг „11 април“ што се одржа викендов во Белград. Крстевска победи на трката на 200 метри грбно, Симоновски ја победи конкуренцијата на 100 метри пепрутка, а ...

Миа Крстевска и Стефан Цветковски со нови рекорди на митингот во Белград

Дерби - 15.04.2018

Традиционалниот пливачки митинг „11 април“ во Белград за помладите македонски пливачи донесе два рекорди. Миа Крстевска на 200 метри грбно исплива со време од 2 минути, 21 секунда и 33 стотинки, со што освои златен медал во трката и постави нов ...

Миа Крстевска освои злато и го урна државниот рекорд на 200 метри грбно

А1 On - 16.04.2018

Младите македонски пливачи Миа Крстевска и Иван Симоновски освоија златни медали на традиционалниот пливачки митинг „11 април“ во Белград. Крстевска победи на трката на 200 метри грбно со време од 2 минути, 21 секунда и 32 стотинки со што постави ...

Миа Крстевска и Стефан Цветковски поставија рекорди на пливачкиот натпревар во Белград

Радио МОФ - 16.04.2018

Младите македонски пливачи Миа Крстевска и Стефан Цветковски се вратија со рекорди од традиционалниот пливачки митинг „11 април“ во Белград. Крстевска на 200 метри грбно исплива со време од 2 минути, 21 секунда и 33 стотинки, со што освои златен ...

Миа Крстевска освои злато и го урна државниот рекорд на 200 метри грбно

Слободен Печат - 16.04.2018

Младите македонски пливачи Миа Крстевска и Иван Симоновски освоија златни медали на традиционалниот пливачки митинг „11 април“ во Белград. Крстевска победи на трката на 200 метри грбно со време од 2 минути, 21 секунда и 32 стотинки со што постави ...

Миа Крстевска освои злато и го урна државниот рекорд на 200 метри грбно

Канал 77 - 16.04.2018

Младите македонски пливачи, Миа Крстевска и Иван Симоновски освоија златни медали на традиционалниот пливачки митинг „11 април“ во Белград – пренесува Македонската информативна агенција. Крстевска победи на трката на 200 метри грбно со време од 2 ...

Миа Крстевска освои злато и го урна државниот рекорд на 200 метри грбно

Бриф - 16.04.2018

Младите македонски пливачи Миа Крстевска и Иван Симоновски освоија златни медали на традиционалниот пливачки митинг „11 април“ во Белград. Крстевска победи на трката на 200 метри грбно со време од 2 минути, 21 секунда и 32 стотинки со што постави ...