TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Интервју со Ивана Балабанова, танчерка, основачка на „Битрикс“: Храброста и оригиналноста одат рака под рака

Слободен Печат - 16.09.2020

Тоа што сметам дека е неопходно да се случи кај нас се две нешта: едно, да се признае способноста на жената да се носи со сите предизвици, подеднакво како и мажот, а друго, да се отворат вратите од институциите за младите уметници, бидејќи секогаш ...

Три дена модерна танцова култура во Охрид со шестото издание на „Битрикс танцовата лига“

А1 On - 15.09.2020

Викендов во Охрид ќе се одржува шестото издание на фестивалот на урбани танци „Битрикс танцова лига”. Три дена, од 18 до 20 септември на сцената „Долни Сарај“ ќе можат да се видат интересни активности од современиот танц, меѓу кои танцови ...

Три дена модерна танцова култура во Охрид со шестото издание на „Битрикс танцовата лига“

Либертас - 15.09.2020

Викендов во Охрид ќе се одржува шестото издание на фестивалот на урбани танци „Битрикс танцова лига”. Три дена, од 18 до 20 септември на сцената „Долни Сарај“ ќе можат да се видат интересни активности од современиот танц, меѓу кои танцови ...

Три дена модерна танцова култура во Охрид со шестото издание на „Битрикс танцовата лига“

MakPress - 15.09.2020

Викендов во Охрид ќе се одржува шестото издание на фестивалот на урбани танци „Битрикс танцова лига”. Три дена, од 18 до 20 септември на сцената „Долни Сарај“ ќе можат да се видат интересни активности од современиот танц, меѓу кои танцови ...

Три дена модерна танцова култура во Охрид со шестото издание на „Битрикс танцовата лига“

Опсервер - 15.09.2020

Охрид, 15 септември 2020 () – Викендов во Охрид ќе се одржува шестото издание на фестивалот на урбани танци „Битрикс танцова лига”. Три дена, од 18 до 20 септември на сцената „Долни Сарај“ ќе можат да се видат интересни активности од современиот ...

Битрикс најавува година на танцот – Шестото издание на интернационалниот фестивал „Битрикс Танцова Лига’’ од 18 до 20 ...

Екран - 14.09.2020

И покрај пандемијата и сите случувања во светот, уметноста не смее да замре. Танцовото студио Битрикс своите активности ќе ги започне со реализацијата на шестото издание на интернационалниот танцов камп и фестивал “Битрикс танцова Лига”, кој во ...