TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дознале дека професорот спие во училиштето, па учениците го изненадиле (видео)

Канал5 - 13.06.2018

Учениците на едно училиште во Бразил откриле дека нивниот учител поминува низ тежок период во животот, па му приредиле изненадување кое веројатно никогаш нема да го заборави. Бруно Рафаел Паива не добил плата два месеци и бил присилен да живее и ...

Дознале дека учителот спие во училиште, па го изненадиле

Локално - 13.06.2018

Учениците од едно училиште во Бризил откриле дека нивниот учител поминува низ тежок период, па му приредиле изненадување кое нема да го заборави. Бруно Рафаел Паива не добил плата два месеци и бил принуден да спие во училиштето.