TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германија ќе биде парализирана и по копно и по воздух: Најавен е штрајк на целиот транспортен сектор

Вечер Прес - 25.03.2023

Германскиот синдикат на вработените во јавниот сектор Верди и железничкиот синдикат за понеделник најавија еднодневен генерален штрајк на транспортниот сектор во Германија, кој целосно ќе го парализира железничкиот, воздушниот и поморскиот сообраќај.

На штрајк сообраќајниот сектор во Германија, поради инфлацијата бараат поголеми плати

Фокус - 25.03.2023

Синдикатот на вработените во германскиот јавен сектор и синдикатот на железничари најавија еднодневен штрајк на сообраќајниот сектор во Германија, кој се очекува потполно да го парализира железничкиот, воздушниот и поморскиот сообраќај.

Германија: Штрајковите предизвикаа нарушување на авиосообраќајот на аеродромите во Хамбург и Минхен

Во Центар - 24.03.2023

Патниците се советуваат да го проверат статусот на летот во авиокомпанијата пред да тргнат кон аеродромите. Германските власти денес предупредија на откажувања на летови од аеродромите во Хамбург и Минхен поради штрајкот на аеродромскиот персонал, ...

В понеделник штрајк на целиот транспортен сектор во Германија

Нетпрес - 25.03.2023

Германскиот синдикат на вработените во јавниот сектор „Верди“ и железничкиот синдикат за понеделник најавија еднодневен генерален штрајк на транспортниот сектор во Германија, кој целосно ќе го парализира железничкиот, воздушниот и поморскиот ...

Генерален штрајк во транспортниот сектор утре во Германија

Макфакс - 26.03.2023

Германскиот синдикат на вработените во јавниот сектор Верди и железничкиот синдикат за понеделник најавија еднодневен генерален штрајк на транспортниот сектор во Германија. Штрајкот целосно ќе го парализира железничкиот, воздушниот и поморскиот ...

Утре во Германија генерален штрајк на транспортните работници

24 Вести - 26.03.2023

Германскиот синдикат на вработените во јавниот сектор Верди и железничкиот синдикат за понеделник најавија еднодневен генерален штрајк на транспортниот сектор во Германија. Штрајкот целосно ќе го парализира железничкиот, воздушниот и поморскиот ...

Генерален штрајк во транспортниот сектор утре во Германија

Точка - 26.03.2023

Германскиот синдикат на вработените во јавниот сектор Верди и железничкиот синдикат за понеделник најавија еднодневен генерален штрајк на транспортниот сектор во Германија. Штрајкот целосно ќе го парализира железничкиот, воздушниот и поморскиот ...

Утре целосен сообраќаен колапс во Германија, се ќе биде блокирано

ТВ21 - 26.03.2023

Синдикатот на вработените во јавниот сектор Верди и железничкиот синдикат за утре најавија еднодневен генерален штрајк на транспортниот сектор во Германија, кој целосно ќе го парализира железничкиот, воздушниот и поморскиот сообраќај.

Утре целосен сообраќаен колапс во Германија, се ќе биде блокирано

Фокус - 26.03.2023

Синдикатот на вработените во јавниот сектор Верди и железничкиот синдикат за утре најавија еднодневен генерален штрајк на транспортниот сектор во Германија, кој целосно ќе го парализира железничкиот, воздушниот и поморскиот сообраќај.