TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oбјавен конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година

Макфакс - 14.11.2018

Министерството за култура денеска во печатените медиуми и на веб-страницата www.kultura.gov.mk го објави конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година.

Министерството за култура ќе стимулира самостојни уметници во 2019 година

Независен - 14.11.2018

Министерството за култура денеска го објави Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година. За стимулирање и помагање на уметничкото творештво на самостојните уметници, Министерството за култура за 2019 година ќе ...

Oбјавен Конкурсот за надоместоци на самостојните уметници за 2019 година

+инфо - 14.11.2018

Министерството за култура денеска во печатените медиуми и на веб-страницата www.kultura.gov.mk го објави Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година.

Oбјавен Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година

А1 On - 14.11.2018

Министерството за култура денеска во печатените медиуми и на веб-страницата www.kultura.gov.mk го објави Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година.

Oбјавен Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година

Екран - 14.11.2018

Министерството за култура денеска во печатените медиуми и на веб-страницата www.kultura.gov.mk го објави Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година.

Oбјавен Конкурсот за надоместоци на самостојните уметници за 2019 година

Радио МОФ - 14.11.2018

Министерството за култура го објави Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година. Од Министерството соопштија дека за стимулирање и помагање на уметничкото творештво на самостојните уметници, за 2019 година ќе ...

Конкурс: Ќе се доделуваат месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019

Вечер - 14.11.2018

Министерството за култура денеска во печатените медиуми и на веб-страницата www.kultura.gov.mk го објави Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година.

Oбјавен Конкурсот за надоместоци на самостојните уметници за 2019 година

Студенти - 14.11.2018

Министерството за култура денеска во печатените медиуми и на веб-страницата www.kultura.gov.mk го објави Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година.

Конкурс: Ќе се доделуваат месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019

Скопје инфо - 14.11.2018

Министерството за култура денеска во печатените медиуми и на веб-страницата www.kultura.gov.mk го објави Конкурсот за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2019 година.