TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Акциска контрола во Берово, се точело алкохол на малолетници

Скопје1 - 02.07.2022

Денеска (02.07.2022) во периодот од 01.00 до 03.00 часот, полициски службеници од СВР Штип во содејство со Државниот пазарен инспекторат на подрачјето на ОВР Берово спроведоа контрола на угостителски објекти.

Точење алкохол на малолетници, непочитување на работното време, акциска контрола во угостителски објекти во Берово

24Инфо - 02.07.2022

Денеска (02.07.2022) во периодот од 01.00 до 03.00 часот, полициски службеници од СВР Штип во содејство со Државниот пазарен инспекторат на подрачјето на ОВР Берово спроведоа контрола на угостителски објекти.

Точење алкохол на малолетници, непочитување на работното време, акциска контрола во угостителски објекти во Берово

А1 On - 02.07.2022

Денеска по полноќ, во периодот од 01 до 03 часот, полициски службеници од СВР Штип во содејство со Државниот пазарен инспекторат на подрачјето на ОВР Берово спроведоа контрола на угостителски објекти, извести МВР.

Точење алкохол на малолетници, непочитување на работното време, акциска контрола во угостителски објекти во Берово

MakPress - 02.07.2022

Денеска во периодот од 01.00 до 03.00 часот, полициски службеници од СВР Штип во содејство со Државниот пазарен инспекторат на подрачјето на ОВР Берово спроведоа контрола на угостителски објекти.

Уапсен беровец поради точење алкохол на малолетници

Скопје инфо - 02.07.2022

Денеска (02.07.2022) во периодот од 01.00 до 03.00 часот, полициски службеници од СВР Штип во содејство со Државниот пазарен инспекторат на подрачјето на ОВР Берово спроведоа контрола на угостителски објекти.

Полициска контрола во Берово, се точело алкохол на малолетници

Локално - 02.07.2022

Денеска (02.07.2022) во периодот од 01.00 до 03.00 часот, полициски службеници од СВР Штип во содејство со Државниот пазарен инспекторат на подрачјето на ОВР Берово спроведоа контрола на угостителски објекти.

Казни за сопственици на угостителски објекти во Берово за точење алкохол на малолетници

Слободен Печат - 02.07.2022

Во полициска контрола во содејство со вработени во Државен пазарен инспекторат, во Берово е утврдено присуство на три малолетни лица по полноќ, додека двајца сопственици на угостителски објекти не го почитувале работното време.