TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пронашол рачна бомба во ѕидот од куќата

+инфо - 16.05.2018

Во полициската станица Берово, Б.С.(62) вчера од село Русиново пријавил дека при рушење на стара куќа, во еден од ѕидовите, пронашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна. Од стручно лице од Дирекција за заштита и спасување, ...

Нашол неексплодирана рачна бомба од Втора светска војна во ѕидовите на неговата куќа

Фокус - 16.05.2018

Полициската станица во Берово вчера во 8 часот добила пријава од Б.С. (62) од село Русиново дека при уривање на старата куќа, пронашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна во еден од ѕидовите.

Пронашол бомба од Втората светска војна уривајќи стара куќа во Русиново

Макфакс - 16.05.2018

Шеесет и двегодишниот Б.С. од село Русиново пријавил дека при уривање стара куќа, во еден од ѕидовите, пронашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна. Од стручно лице од Дирекцијата за заштита и спасување пронајдената експлозивна ...

Неексплодирана рачна бомба најдена во село Русиново

Курир - 16.05.2018

На 15.05.2018 година во 8:00 часот во Полициска станица Берово, Б.С.(62) од село Русиново пријавил дека при рушење на стара куќа, во еден од ѕидовите, пронашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна.

При уривање на куќа во Русиново пронајдена рачна бомба од Втората светска војна

МКД - 16.05.2018

Б.С.(62) од село Русиново пријавил дека при уривање на стара куќа, во еден од ѕидовите, пронашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна. Од стручно лице од Дирекција за заштита и спасување, пронајдената експлозивна направа е подигната ...

Пронајдена неексплодирана рачна бомба во ѕид во куќа во Русиново

А1 On - 16.05.2018

Жител на Русиново при рушење на стара куќа, во еден од ѕидовите, нашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна. Во Полициска станица Берово, Б.С.(62) од село Русиново вчера во 8:00 часот пријавил дека при рушење на стара куќа, во еден од ...

Пронајдена неексплодирана рачна бомба во ѕид во куќа во беровско

Сител - 16.05.2018

Жител на Русиново при рушење на стара куќа, во еден од ѕидовите, нашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна. Во Полициска станица Берово, Б.С.(62) од село Русиново вчера во 8:00 часот пријавил дека при рушење на стара куќа, во еден од ...

Во ѕид од стара куќа пронајдена рачна бомба

Н.Македонија - 16.05.2018

Во Полициската станица Берово, синоќа во 8.00 часот, Б.С.(62) жител од село Русиново пријавил дека при рушење на стара куќа, во еден од ѕидовите, пронашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна.

Пронашол бомба од Втората светска војна рушејќи стара куќа во Русиново

Sky - 16.05.2018

Шеесет и двегодишниот Б.С. од село Русиново пријавил дека при рушење на стара куќа, во еден од ѕидовите, пронашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна. Од стручно лице од Дирекција за заштита и спасување, пронајдената експлозивна ...

Пронајдена неексплодирана рачна бомба во ѕид во куќа во Русиново

Либертас - 16.05.2018

Жител на Русиново при рушење на стара куќа, во еден од ѕидовите, нашол неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна. Во Полициска станица Берово, Б.С.(62) од село Русиново вчера во 8:00 часот пријавил дека при рушење на стара куќа, во еден од ...