TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од денес цената за паркинг низ Охрид изнесува 30 денари за час

OhridNews - 01.10.2023

Согласно одлуката за дополнување и изменување на одлуката за утврдување на цени за користење на паркинг простори на Општина Охрид, од денес цената на паркирањето возила низ Охрид изнесува 30 денари за час.

Од недела зимско сметање на работното време на „Градски паркинг“

Курир - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“- Скопје известува дека од 01.10.2023 год. (недела) започнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува Ј.П „Градски паркинг“ – Скопје.

Од први октомври паркиралиштата на ЈП „Градски паркинг“ со зимско работно време

Слободен Печат - 29.09.2023

Од недела, први октомври, започнува зимско работното време на зонските паркиралишта со кои управува ЈП „Градски Паркинг“. Работното време од понеделник до петок во зоните А, Б и Ц ќе биде од 7 до 19 часот, а во сабота паркирање ќе се наплатува од 7 ...

Од октомври почнува зимското работно време на паркинзите на „Градски паркинг“

Независен - 29.09.2023

На 1 октомври почнува зимското сметање на работното време за зонско паркирање на паркинзите со кои стопанисува „Градски паркинг“ – Скопје. Како што соопштија денеска од ЈП „Градски паркинг“, работното време од понеделник до петок во зоните А, Б и Ц ...

Паркингот во Охрид од 1 октомври ќе чини 30 денари за час

Независен - 29.09.2023

Согласно одлуката за дополнување и изменување на одлуката за утврдување на цени за користење на паркинг простори на Општина Охрид, од 1 октомври цената на паркирањето возила низ Охрид ќе изнесува 30 денари за час.

Зонското паркирање на „Градски паркинг“ од недела со зимско работно време

Мета - 29.09.2023

Промена се врши и на работното време на јавните паркиралишта Нова Македонија, Народен Фронт и АМСМ, каде услугата паркирање ќе биде овозможена 24/7 Од недела, 1 октомври, јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје ќе започне со зимско сметање ...

ОД НЕДЕЛА ПОМАЛКУ ЌЕ ПЛАЌАМЕ ЗА ПАРКИНГ Почнува зимското работно време на паркиралиштата на ЈП „Градски паркинг“

+инфо - 29.09.2023

Од први октомври ќе има промена на работното време и на јавните паркиралишта – Нова Македонија, Народен Фронт и АМСМ, каде услугата паркирање, ќе се овозможи 24 часа секојдневно, наместо како досега од 7 до 21 часот.

Промена на работното време од летно во зимско на зонското паркирање

Макфакс - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“- Скопје ги известува сите граѓани дека од 01.10.2023 год. (недела) започнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува Ј.П „Градски паркинг“ – ...

Од недела зимско сметање на работното време на „Градски паркинг“

Република - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“- Скопје известува дека од 01.10.2023 год. (недела) започнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува Ј.П „Градски паркинг“ – Скопје.

Промена на работното време од летно во зимско на зонско паркирање

Опсервер - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“- Скопје ги известува сите граѓани дека од 01.10.2023 год. (недела) започнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува Ј.П „Градски паркинг“ – ...

Од недела зимско сметање на работното време на „Градски паркинг“

Нетпрес - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“- Скопје известува дека од 01.10.2023 год. (недела) започнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува Ј.П „Градски паркинг“ – Скопје.

Од недела зимско сметање на работното време на „Градски паркинг“

Скопје инфо - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“- Скопје известува дека од 01.10.2023 год. (недела) започнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува Ј.П „Градски паркинг“ – Скопје.

Ј.П. Градски паркинг – Скопје: Од недела започнува зимско сметање на работното време

Канал5 - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“- Скопје ги известува сите граѓани дека од 01.10.2023 год. (недела) започнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува Ј.П „Градски паркинг“ – Скопј ...

Од октомври почнува зимското работно време на паркинзите на „Градски паркинг“

360 степени - 29.09.2023

„Градски паркинг“ известува дека од 1 октомври ќе се врши и промена на работното време и на јавните паркиралишта, така што на паркинг местата на „Нова Македонија“, „Народен фронт“ и АМСМ услугата паркирање ќе се овозможи 24/7 На 1 октомври почнува ...

Промена на работното време од летно во зимско на зонското паркирање

Точка - 29.09.2023

МАКЕДОНИЈАПромена на работното време од летно во зимско на зонското паркирањеОбјавено пред 28 минути - 29 септември, 2023Од В. Д. / Макфакс Јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје ги известува сите граѓани дека од 1.10.2023 година (недела) ...

Од октомври почнува зимското работно време на паркинзите на „Градски паркинг“

Либертас - 29.09.2023

„Градски паркинг“ известува дека од 1 октомври ќе се врши и промена на работното време и на јавните паркиралишта, така што на паркинг местата на „Нова Македонија“, „Народен фронт“ и АМСМ услугата паркирање ќе се овозможи 24/7 На 1 октомври почнува ...

Промена на работното време од летно во зимско на зонското паркирање

Кајгана - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје ги известува сите граѓани дека од 1.10.2023 година (недела) почнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ – Скопје.

Од октомври почнува зимското работно време на паркинзите на „Градски паркинг“

Press24 - 29.09.2023

На 1 октомври почнува зимското сметање на работното време за зонско паркирање на паркинзите со кои стопанисува „Градски паркинг“ – Скопје. Како што соопштија денеска од ЈП „Градски паркинг“, работното време од понеделник до петок во зоните А, Б и Ц ...

Од недела зимско работно време на паркинзите

Вечер Прес - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“, ги известува сите граѓани дека од недела, започнува зимското работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува претпријатието.

Од 1 октомври паркирањето на јавните паркиралишта низ Охрид ќе чини 30 денари за час

Канал5 - 29.09.2023

Согласно одлуката за дополнување и изменување на одлуката за утврдување на цени за користење на паркинг простори на Општина Охрид, од 1 октомври цената на паркирањето возила низ Охрид ќе изнесува 30 денари за час.

Паркирањето на јавните паркиралишта низ Охрид oд 1 октомври ќе чини 30 денари за час

24Инфо - 29.09.2023

Согласно одлуката за дополнување и изменување на одлуката за утврдување на цени за користење на паркинг простори на Општина Охрид, од 1 октомври цената на паркирањето возила низ Охрид ќе изнесува 30 денари за час.

Од недела: 30 денари час паркинг на јавните паркиралишта низ Охрид

Курир - 29.09.2023

Согласно одлуката за дополнување и изменување на одлуката за утврдување на цени за користење на паркинг простори на Општина Охрид, од 1 октомври цената на паркирањето возила низ Охрид ќе изнесува 30 денари за час.

Од 1 октомври паркирањето на јавните паркиралишта низ Охрид ќе чини 30 денари за час

OhridNews - 29.09.2023

Согласно одлуката за дополнување и изменување на одлуката за утврдување на цени за користење на паркинг простори на Општина Охрид, од 1 октомври цената на паркирањето возила низ Охрид ќе изнесува 30 денари за час.

Од недела зимско сметање на работното време на „Градски паркинг“

Lider - 29.09.2023

Јавното претпријатие „Градски паркинг“- Скопје известува дека од 01.10.2023 год. (недела) започнува зимско сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува Ј.П „Градски паркинг“ – Скопје.

Од недела: 30 денари час паркинг на јавните паркиралишта низ Охрид

Press24 - 29.09.2023

Согласно одлуката за дополнување и изменување на одлуката за утврдување на цени за користење на паркинг простори на Општина Охрид, од 1 октомври цената на паркирањето возила низ Охрид ќе изнесува 30 денари за час.

Од недела во Охрид 30 денари час паркинг на јавните паркиралишта

Нетпрес - 29.09.2023

Согласно одлуката за дополнување и изменување на одлуката за утврдување на цени за користење на паркинг простори на Општина Охрид, од 1 октомври цената на паркирањето возила низ Охрид ќе изнесува 30 денари за час.

Од 1 октомври паркирањето на јавните паркиралишта низ Охрид ќе чини 30 денари за час

MakPress - 29.09.2023

– Согласно одлуката за дополнување и изменување на одлуката за утврдување на цени за користење на паркинг простори на Општина Охрид, од 1 октомври цената на паркирањето возила низ Охрид ќе изнесува 30 денари за час.