TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германско истражување: Вработените од дома имаат значително помалку здравствени проблеми

Нетпрес - 18.05.2024

Вработените кои работат од дома имаат многу помала веројатност да се жалат на здравствени проблеми отколку вработените кои работат во канцеларија, според студијата на Универзитетот во Констанц во Германија објавена во средата.

Германско истражување: Вработените од дома имаат значително помалку здравствени проблеми

365 - 18.05.2024

Вработените кои работат од дома имаат многу помала веројатност да се жалат на здравствени проблеми отколку вработените кои работат во канцеларија, според студијата на Универзитетот во Констанц во Германија објавена во средата.

Вработените од дома имаат значително помалку здравствени проблеми

Пулс24 - 19.05.2024

Вработените кои работат од дома имаат многу помала веројатност да се жалат на здравствени проблеми отколку вработените кои работат во канцеларија, според студијата на Универзитетот во Констанц во Германија објавена во средата.