TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Издавачка куќа платила 200.000 долари да дојде до преписката на Џеф Безос со љубовницата

Репортер - 19.03.2019

„Волстрит Журнал“ пишува дека „Американ Медиа“, издавачот на таблоидот „Нешенел Инквајерер“, платил 200.000 долари за да ја добие интимната преписка меѓу главниот извршен директор на „Амазон“ Џез Безос и неговата љубовница Лорен Санчез.

Американски издавач платил 200 илјади долари за интимните преписки на најбогатиот човек во светот

Макфакс - 19.03.2019

„Волстрит џурнал“ (WSJ) пишува дека „Американ Медиа“, издавачот на таблоидот „Нешнл инквајерер“, платил 200 илјади долари со цел да довие интимна преписка меѓу извршниот директор на „Амазон“, Џеф Безос и неговата љубовница Лорен Санчез.

Американски издавач платил 200 илјади долари за интимните преписки на најбогатиот човек во светот

24Инфо - 19.03.2019

„Волстрит џурнал“ (WSJ) пишува дека „Американ Медиа“, издавачот на таблоидот „Нешнл инквајерер“, платил 200 илјади долари со цел да добие интимна преписка меѓу извршниот директор на „Амазон“, Џеф Безос и неговата љубовница Лорен Санчез.