TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Го прогласиле мртов а бил пијан. Се разбудил во мртовечница

Вечер - 13.01.2018

Русинот Николај Бирков од Краснодар се претерал за Божиќ. Се онесвестил откако испил малку повеќе од повеќето алкохол, па по грешка прогласен е за мртов. Што е најлоо, смртта не ја констаирале неговите пијани пријатели, туку струлно лице.

Човек кој бил прогласен за мртов оживеа само еден час пред обдукција

ЕНаука - 12.01.2018

29-годишниот Гонзало Монтоја Хименез од Шпанија, кој служел затворска казна, беше пронајден во неговата ќелија без знаци на живот. Потврдена е смрт од страна на двајца дежурни лекари кои го прегледале телото.

Маж прогласен за мртов од 3 доктори се разбудил пред аутопсија

Идивиди - 11.01.2018

Авторитетите од шпански затвор се зачудени откога затвореник кој бил прогласен за мртов од 3 различни доктори се разбудил во мртовечницата, неколку часа пред закажаната аутопсија. Гонзало Монтоја Хименес (29) бил пронајден навидум мртов во својата ...

Маж прогласен за мртов од 3 доктори се разбудил пред аутопсија

Студенти - 11.01.2018

Авторитетите од шпански затвор се зачудени откога затвореник кој бил прогласен за мртов од 3 различни доктори се разбудил во мртовечницата, неколку часа пред закажаната аутопсија. Гонзало Монтоја Хименес (29) бил пронајден навидум мртов во својата ...

Маж прогласен за мртов од 3 доктори се разбудил пред аутопсија

Скопје24 - 12.01.2018

Авторитетите од шпански затвор се зачудени откога затвореник кој бил прогласен за мртов од 3 различни доктори се разбудил во мртовечницата, неколку часа пред закажаната аутопсија. Гонзало Монтоја Хименес (29) бил пронајден навидум мртов во својата ...