TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Театар комедија распиша конкурс за комедија од македонски автор

Сакам да кажам - 21.01.2021

Театар Комедија објави конкурс за комедија од македонски автор, кој ќе трае до 30 мај 2021. Секој автор има право да конкурира со една комедија напишана на македонски јазик, која претходно не била изведувана или објавена.

Театар „Комедија“ објави конкурс за избор на комедија од македонски автор

Макфакс - 20.01.2021

Театар Комедија – Скопје објави конкурс за избор на комедија од македонски автор со цел да се стимулира жанрот комедија и да се промовираат домашните автори. Конкурсот е отворен до 30 мај 2021 за сите комедиографи – државјани на Република Северна ...

Театар „Комедија“ објави конкурс за избор на комедија од македонски автор

MTM - 20.01.2021

Театар „Комедија“ - Скопје објави конкурс за избор на комедија од македонски автор со цел да се стимулира жанрот комедија и да се промовираат домашните автори. Конкурсот е отворен до 30 мај 2021 за сите комедиографи - државјани на Република Северна ...

Конкурс за комедија од македонски автор

Centar - 20.01.2021

Театар Комедија – Скопје објавува Конкурс за избор на комедија од македонски автор со цел да се стимулира жанрот комедија и да се промовираат домашните автори. Конкурсот е отворен до 30 мај 2021 за сите комедиографи – државјани на Република Северна ...

Театар Комедија распиша конкурс за комедија од македонски автор

Окно - 20.01.2021

Театар Комедија – Скопје објави конкурс за избор на комедија од македонски автор со цел да се стимулира жанрот комедија и да се промовираат домашните автори. Конкурсот е отворен до 30 мај 2021 за сите комедиографи – македонски државјани Секој автор ...

Театар Комедија распиша конкурс за комедија од македонски автор

Република - 20.01.2021

Театар Комедија – Скопје објави конкурс за избор на комедија од македонски автор со цел да се стимулира жанрот комедија и да се промовираат домашните автори. Конкурсот е отворен до 30 мај 2021 за сите комедиографи – македонски државјани Секој автор ...

Театар Комедија објави конкурс за избор на комедија од македонски автор

PressingTV - 21.01.2021

Театар „Комедија“ – Скопје објави конкурс за избор на комедија од македонски автор со цел да се стимулира жанрот комедија и да се промовираат домашните автори. Конкурсот е отворен до 30 мај 2021 за сите комедиографи – државјани на Република Северна ...

Театар Комедија распиша конкурс за комедија од македонски автор

Вистина.мк - 21.01.2021

Театар Комедија – Скопје објави конкурс за избор на комедија од македонски автор со цел да се стимулира жанрот комедија и да се промовираат домашните автори. Конкурсот е отворен до 30 мај 2021 за сите комедиографи – македонски државјани Секој автор ...

Објавен конкурс за комедија од македонски автор

MakPress - 19.01.2021

Театар Комедија – Скопје објавува конкурс за избор на комедија од македонски автор со цел да се стимулира жанрот комедија и да се промовираат домашните автори. Конкурсот е отворен до 30 мај 2021 за сите комедиографи – државјани на Република Северна ...