TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Куманово со јавна покана за поднесување на даночна пријава

Кумановски м. - 11.01.2019

Секторот за даноци и такси при Општина Куманово распиша јавна покана за поднесување на даночна пријава за утврдување на данок на имот за 2019 година и поднесување на пријава за утврдување на комунална такса за фирма (назив) на деловна просторија ...

Општина Куманово ги повика физичките лица и правните субјекти да поднесат даночна пријава

Канал5 - 12.01.2019

Општина Куманово ги повика даночните обврзници да поднесат пријава за утврдување данок на имот за 2019 година и пријава за утврдување комунална такса за фирма на деловна просторија. Пријавите треба да ги поднесат правните субјекти и физичките лица ...