TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пронајдени двете изгубени лица на Пелистер

Локално - 05.12.2021

Вечерва се пронајдени двете лица кои се изгубиле во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер), информира Центарот за управување со кризи. Тимот на Горската служба ги пронашол двете изгубени лица и истите безбедно се ...

Пронајдени се двете изгубени лица во битолско, информира Центарот за управување со кризи

Слободен Печат - 05.12.2021

Вечерва тимот на Горската служба за спасување и тимот за спасување во планини на Дирекцијата за заштита и спасување ги пронајдоа двете лица кои се изгубија на планината Баба над Битола и тие се во добра состојба, информираат од Центарот за ...

Двајца луѓе попладнево се изгубиле под Пелистер, во тек е голема потрага

Слободен Печат - 05.12.2021

Двајца луѓе попладнево се изгубиле околу врвот Неолица над Битола, по што телефонски пријавиле во битолската полиција дека се дезориентирани во просторот и дека залутале далеку од пешачката патека.

Пронајдени се двете изгубени лица во Битолско

ТВ21 - 05.12.2021

Вечерва во 20.05 часот, Тимот на Горската служба ги пронајде двете изгубени лица и истите безбедно се донесени во Битола. Лицата се безбедни, без повреди и се малку исплашени. Претходно Центарот за управување со кризи соопшти дека се изгубени две ...

Пронајдени се двете изгубени лица во Битолско

Centar - 05.12.2021

Вечерва во 20.05 часот, Тимот на Горската служба ги пронајде двете изгубени лица и истите безбедно се донесени во Битола. Лицата се безбедни, без повреди и се малку ...

Надлежните трагаат: Изгубени две лица во Битолско

Centar - 05.12.2021

Денес во поладневните часови две лица се изгубени во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер). Лицата телефонски пријавиле во СВР Битола дека се дезориентирани во просторот и залутале далеку од пешачката патека.

Две лица пријавиле дека се изгубени на Пелистер, но сега им се исклучени мобилните телфони…

Либертас - 05.12.2021

Денес во поладневните часови две лица се изгубени во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер). Лицата телефонски пријавиле во СВР Битола дека се дезориентирани во просторот и залутале далеку од пешачката патека.

НОЌНА АКЦИЈА ВО БИТОЛА: Две лица пријавиле дека се изгубени на Пелистер, но сега им се исклучени мобилните телфони…

4NEWS - 05.12.2021

Денес во поладневните часови две лица се изгубени во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер). Лицата телефонски пријавиле во СВР Битола дека се дезориентирани во просторот и залутале далеку од пешачката патека.

Изгубени две лица во Битолско, службите на терен во потрага

ТВ21 - 05.12.2021

Денес во поладневните часови две лица се изгубени во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер). Лицата телефонски пријавиле во СВР Битола дека се дезориентирани во просторот и залутале далеку од пешачката патека.

Изгубени две лица во Битолско, службите на терен во потрага

Zoom - 05.12.2021

Денес во поладневните часови две лица се изгубени во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер). Лицата телефонски пријавиле во СВР Битола дека се дезориентирани во просторот и залутале далеку од пешачката патека.

Изгубени две лица на Пелистер, службите на терен во потрага

24Инфо - 05.12.2021

Денес во поладневните часови две лица се изгубени во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер). Лицата телефонски пријавиле во СВР Битола дека се дезориентирани во просторот и залутале далеку од пешачката патека.

Пронајдени двете изгубени лица на Пелистер – во каква состојба се?

4NEWS - 05.12.2021

Вечерва во 20.05 часот, Тимот на Горската служба ги пронајде двете изгубени лица и истите безбедно се донесени во Битола. Лицата се безбедни, без повреди и се малку ...

Пронајдени се двете изгубени лица во Битолско

Либертас - 05.12.2021

Вечерва во 20.05 часот, Тимот на Горската служба ги пронајде двете изгубени лица и истите безбедно се донесени во Битола. Лицата се безбедни, без повреди и се малку ...

Најдени се двете лица кои се изгубија во близина на Неолица

МКД - 05.12.2021

Вечерва во 20.05 часот, Тимот на Горската служба ги пронајде двете изгубени лица и истите безбедно се донесени во Битола. Лицата се безбедни, без повреди и се малку исплашени, соопштуваат од Центарот за управување со кризи.

Пронајдени двете изгубени лица на Пелистер

Независен - 05.12.2021

Вечерва се пронајдени двете лица кои се изгубиле во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер), информира Центарот за управување со кризи. Тимот на Горската служба ги пронашол двете изгубени лица и истите безбедно се ...

Пронадени двете изгубени лица во Битолско

Lider - 05.12.2021

Вечерва во 20.05 часот, Тимот на Горската служба ги пронајде двете изгубени лица и истите безбедно се донесени во Битола. Лицата се безбедни, без повреди и се малку ...

Две лица пријавиле дека се изгубени на Пелистер, се трага по нив

Курир - 05.12.2021

Денес во поладневните часови две лица се изгубени во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер). Лицата телефонски пријавиле во СВР Битола дека се дезориентирани во просторот и залутале далеку од пешачката патека.

Пронајдени двете лица кои се изгубиле во близина на Пелистер

Курир - 05.12.2021

Вечерва се пронајдени двете лица кои се изгубиле во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер), информира Центарот за управување со кризи. Тимот на Горската служба ги пронашол двете изгубени лица и истите безбедно се ...

Пронајдени се двете изгубени лица во битолско

Вечер Прес - 05.12.2021

Тимот на Горската служба, вечерва во 20.05 часот, ги пронајде двете изгубени лица и истите безбедно се донесени во Битола. Лицата се безбедни, без повреди и се малку исплашени. Претходно Центарот за управување со кризи соопшти дека се изгубени две ...