TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сигурно ги имате дома: Искомбинирајте ги овие четири намирници и килограмите сами ќе исчезнат

Курир - 14.01.2021

Овие четири состојки се присутни во речиси секоја кујна, а кога ќе ги искомбинирате, ќе добиете идеален пијалак за согорување на мастите. Зеленото јаболко е од голема важност бидејќи е полно со растителни влакна кое ќе може доволно да ве засити без ...

Искомбинирајте ги овие четири намирници и килограмите сами ќе исчезнат

Пулс24 - 15.01.2021

Овие четири состојки се присутни во речиси секоја кујна, а кога ќе ги искомбинирате, ќе добиете идеален пијалак за согорување на мастите. Зеленото јаболко е од голема важност бидејќи е полно со растителни влакна кое ќе може доволно да ве засити без ...