TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

Опсервер - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

Сител - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

Либертас - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

Курир - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...

ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ СО ПЕТТА ДОЗА ЗА КОВИД-19 На списокот се Австралијците кои досега не се заразиле

+инфо - 08.02.2023

Ќе се вакцинираат сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство Марк Батлер.

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

24Инфо - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

А1 On - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

MakPress - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

Н.Македонија - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

Канал5 - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци.

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

Независен - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...

Австралија воведува петта доза од вакцината против Ковид-19

Во Центар - 08.02.2023

Во текот на овој месец Австралија ќе воведе петта доза од вакцината против Ковид-19 за сите граѓани на возраст над 18 години, кои досега не се заразиле со коронавирус или не биле вакцинирани во изминатите шест месеци, изјави министерот за здравство ...