TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Охрид упатува јавна осуда за поединечните случаи на труења на кучиња скитници

Скопје1 - 12.06.2019

Општина Охрид упатува јавна осуда за поединечните случаи на труења на кучиња скитници по охридските улици кое беше евидентирано во текот на изминатиот период. Апелираме до несовесните граѓани да не ги повторуваат ваквите постапки со што ќе ...

Заврши тендерот на Општина Куманово за заловување на кучиња скитници

MTM - 12.06.2019

Заврши тендерот што го објави Општина Куманово за заловување кучиња скитници на годишно ниво, за што од буџетот, Куманово одвои 760.000 денари без данок на додадена вредност, информираа денеска од одделението за јавни набавки.

Редарските служби во Охрид се засилија по масовното труење на кучиња

Мета - 12.06.2019

Општина Охрид ги осудува поединечните случаи на труења на кучиња скитници по охридските улици кои беа евидентирани во текот на изминатиот период. Од таму до несовесните граѓани апелираат да не ги повторуваат ваквите постапки со што ќе придонесат за ...

Заврши тендерот на општина Куманово за заловување на кучиња скитници

Кумановски м. - 13.06.2019

Заврши тендерот што го објави Општина Куманово за заловување кучиња сктиници на годишно ниво, за што од буџетот, Куманово одвои 760.000 денари без данок на додадена вредност, информираа денеска од одделението за јавни набавки.

Општина Охрид упати јавна осуда за поединечните случаи на труења на кучиња скитници

MakPress - 12.06.2019

Општина Охрид упати јавна осуда за поединечните случаи на труења на кучиња скитници по охридските улици кое беше евидентирано во текот на изминатиот период. „Апелираме до несовесните граѓани да не ги повторуваат ваквите постапки со што ќе придонесат ...